Obnoviť stránku

MAYBELLINE NEW YORK ColorDrama 140 Minimalist

3,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MAYBELLINE NEW YORK ColorDrama 140 Minimalist

Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

popis fotografie

Rúž ColorDrama má zamatový vzhľad a poskytuje vašim perám intenzívnu farbu s jemným leskom. Bohaté zloženie rúžu pery vyživuje, do hĺbky hydratuje a poskytuje im potrebný komfort počas celého dňa. Hodvábna textúra rúžu sa dobre nanáša a jedinečným spôsobom pery zdobí. Zahaľte vaše pery do jemnosti a poskytnite im komfort!
Rúž v podobe silnej ceruzky farbu na pery ľahko nanáša s maximálnou presnosťou. Krémová textúra pery dostatočne hydratuje a dodáva im vláčnosť. Rúž v sebe unikátnym spôsobom spája funkciu ceruzky na pery a rúžu. Bohaté zloženie rúžu obsahuje ricínový olej, včelí vosk a bambucké maslo. Tieto ingrediencie sa o pery starajú a chránia ich pred vysušovaním. Rúž dodáva perám nádhernu sviežu farbu a podčiarkuje ich prirodzenú krásu. Dodajte svojim perám príťažlivosť a zvodnú krásu!
Aktívne látky:
Ricínový olej – vyživuje a zjemňuje suchú pokožku pier, dodáva im lesk a pružnosť.
Včelí vosk – hydratuje a vyživuje pery na dlhú dobu, chráni ich pred vonkajšími škodlivými vplyvmi.
Bambucké maslo – chráni pery pred vysúšaním, dodáva im hydratáciu a výživu, zvláčňuje a ošetruje pery.
Odtieň:
140 Minimalist
Použitie:
Nanášajte na pery kedykoľvek podľa aktuálnej potreby. Pre jemné zafarbenie obtiahnite iba kontúry pier a rúž premasírujte pery, pre výraznejšie líčenie vyplňte rúžom celú plochu pier. Pre ešte väčšiu výdrž a kvalitnejšie líčenie použite pod rúž podkladovú bázu.
Obsah:
2 g

Zloženie:
Ricinus communis oil/castor seed oil, Glyceryl ricinoleate, Caprylic/capric triglyceride, Candelilla cera/candelilla wax, Cera alba/beeswax, Myristyl myristate, Copernicia cerifera cera/carnauba Wax, Cetyl alcohol, Myristyl lactate, Tocopherol, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Talc, Ascorbyl palmitate, [+/- May contain: ci 77891/titanium dioxide, mica, ci 15850/red 7, ci 77491, ci 77492, ci 77499/iron oxides, ci 15985/yellow 6 lake, ci 15850/red 6, ci 75470/carmine, ci 45410/red 28 lake, ci 19140/yellow 5 lake, ci 42090/blue 1 lake]

 
 

Parametre a špecifikácia

Krytie

Krytie Plné

Textúra

Textúra Krémová

Vlastnosti

Vlastnosti Hydratačný
Kód:  KSDE0674-b
Produktové číslo:  3600531030049

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02