Obnoviť stránku

MAYBELLINE NEW YORK Color Tattoo Eye Shadow 45 Infinite white

4,8 4 hodnotení
5,50 €

MAYBELLINE NEW YORK Color Tattoo Eye Shadow 45 Infinite white

Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

Očné tiene Color Tattoo sú jedinečným skrášľujúcim prípravkom, ktorý podčiarkne prirodzenú krásu vašich očí. Majú krémovo-gélovú textúru, ktorá dodá vašim očiam neobyčajne intenzívny a zmyselný pohľad. Dlhotrvajúce tiene vydržia na vašich očných viečkach dlhú dobu neporušené, bez rozmazania a to až po dobu 24 hodín. Ozdobte svoje oči a rozjasnite tak svoj pohľad!
Tiene obsahujú inovatívnu atramentovú technológiu, ktorá im dodáva intenzitu a dlhodobú farebnú sýtosť. Jemná konzistencia očných tieňov sa ľahko nanáša a zostane dlhú dobu bez poškodenia. Očné tiene sú vhodné aj pre citlivé oči a nositeľky kontaktných šošoviek. Sú uložené do okrúhlej kazetky, ktorá sa pohodlne zmestí do každej dámskej kozmetickej taštičky a môžete ich tak mať neustále poruke. Použite kvalitné očné tiene, majte krásne a zvodné oči!
Aktívne látky:• Atramentová technológia – zaisťuje intenzitu a farebnú sýtosť očných tieňov po celý deň.
Odtieň:
45 Infinite White
Použitie:
Nanášajte zľahka na očné viečka pomocou končekov prstov alebo pomocou aplikačnej hubky.
Objem:
4 g

Parametre a špecifikácia

Farba

Odtieň farieb Nude

Počet tieňov

Počet tieňov Mono

Balenie

Typ balenia Téglik
Hmotnosť 4 g
Kód:  DEKO4193
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600530777617

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03