Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

MAYBELLINE NEW YORK Color Tattoo 24H 65 Pink Gold

4,8 4 hodnotení
5,20 €

MAYBELLINE NEW YORK Color Tattoo 24H 65 Pink Gold

Očné tiene Color Tattoo sú jedinečným skrášľujúcim prípravkom, ktorý podčiarkne prirodzenú krásu vašich očí. Majú krémovo-gélovú textúru, ktorá dodá vašim očiam neobyčajne intenzívny a zmyselný pohľad. Dlhotrvajúce tiene vydržia na vašich očných viečkach dlhú dobu neporušené, bez rozmazania a to až po dobu 24 hodín. Ozdobte svoje oči a rozjasnite tak svoj pohľad!
Tiene obsahujú inovatívnu atramentovú technológiu, ktorá im dodáva intenzitu a dlhodobú farebnú sýtosť. Jemná konzistencia očných tieňov sa ľahko nanáša a zostane dlhú dobu bez poškodenia. Očné tiene sú vhodné aj pre citlivé oči a nositeľky kontaktných šošoviek. Sú uložené do okrúhlej kazetky, ktorá sa pohodlne zmestí do každej dámskej kozmetickej taštičky a môžete ich tak mať neustále poruke. Použite kvalitné očné tiene, majte krásne a zvodné oči!
Aktívne látky:• Atramentová technológia – zaisťuje intenzitu a farebnú sýtosť očných tieňov po celý deň.
Odtieň:
65 Pink Gold
Použitie:
Nanášajte zľahka na očné viečka pomocou končekov prstov alebo pomocou aplikačnej hubky.
Objem:
4 g

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Farba

Odtieň farieb Ružová

Počet tieňov

Počet tieňov Mono

Balenie

Typ balenia Téglik
Hmotnosť 4 g
Kód:  KSDE0673-a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600530828036

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17