Obnoviť stránku

MAYBELLINE NEW YORK Master Graphic Eye Liner Black

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MAYBELLINE NEW YORK Master Graphic Eye Liner Black

Očné linky Master Graphic krásne zvýraznia vaše oči a podčiarknu ich prirodzenú krásu výraznou linkou. Linky sú vo forme fixky so špeciálne upravenou špičkou pre dvojaké použitie. Linkami môžete vytvoriť jemné líčenie pomocou hrotu fixky alebo dramatické, veľmi silné líčenie, ak budete linku líčiť plochou fixky. Očné linky rýchlo a jednoducho vytvoria krásne líčenie, ktoré nikto neprehliadne.

Očné linky dodávajú oku tvar a zvýrazňujú jeho kontúry. Čierna farba pomáha vytvárať uhrančivý pohľad vašich očí. Linky sú trvanlivé, ich líčenie vydrží neporušené po celý deň. Pomocou tejto jedinečnej fixky môžete vytvoriť precízne líčenie s veľmi ostrými hranami. Doprajte si krásne oči, ktoré budú stredobodom pozornosti!
Odtieň:
Black
Použitie:
Pre tenkú a veľmi ostrú linku použite hrot fixky, pre výrazné líčenie použite celú plochu fixky.
Zloženie:
Voda, Acrylates copolymer, butylénu glycol, Sodium lignosulfonate, Glycerín, Dipropylene glycol, Sodium, Laureth-11 carboxylate, Laureth-10, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Alcohol, Polysorbate 80, Potassium Sorbate, Sodium laureth-12 sulfate, Metylparabén, etylparabénom, propylparabén, EDTA, [+/- may contain: ci 77266 [nano] / black 2]

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ

Typ Fixka
Kód:  KSDE0701
Produktové číslo:  3600531072179

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18