Obnoviť stránku

MARILOU BIO Gel Corps Exfoliant 100 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MARILOU BIO Gel Corps Exfoliant 100 ml

Marilou BIO Gel Corps Exfoliant je jemný pleťový peeling, ktorý zbaví pokožku všetkých nečistôt a starých buniek a navyše ju navonia letnou vôňou ovocného sadu. Vaša pokožka po použití peelingu bude hebká, jemná a svieža.

Kľúčové vlastnosti

  • BIO kvalita
  • Telový peeling
  • Šetrne odstraňuje staré bunky a prispieva k rastu nových
  • Regeneruje, vyživuje a hydratuje
  • Spevňuje a formuje
  • Zanecháva hebkú a jemnú pokožku
  • Príjemná ovocná vôňa

Aktívne látky

Odumreté bunky pomáha odstraňovať prášok zo semienok brusníc a prášok zo semienok marhúľ, ktorý obrusuje zostarnuté bunky. Vďaka aloe vera je pokožka hydratovaná a výťažok z rozmarínu lekárskej pokožku spevňuje a formuje.  

Dôležité informácie

Použitie:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti. Aplikujte na vlhkú pokožku tela 2× týždenne, jemnými krúživými pohybmi robte masáž a potom opláchnite čistou vodou.

Objem:
100 ml

Zloženie:
AQUA (WATER), GLYCERIN, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SILICA, DECYL GLUCOSIDE, BETAINE, DEHYDROXANTHAN GUM, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) SEED POWDER, SODIUM BENZOATE, VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) SEED POWDER*, LEVULINIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), VACCINIUM VITIS-IDAEA SEED OIL, SODIUM LEVULINATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM PHYTATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT
* ingredients issued from organic farming

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KSTE0705
Produktové číslo:  3760143830632

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02