Obnoviť stránku

LINTEO Baby AQUA Sensitive 20× 48 ks

34,90 €

LINTEO Baby AQUA Sensitive 20× 48 ks

Výhodné
balenie

Všetko pre
bábätká

LINTEO Baby AQUA Sensitive
Linteo Baby AQUA Sensitive

Vlhčené obrúsky Linteo Baby AQUA Sensitive 20 × 48 ks

Prírodné detské vlhčené obrúsky Linteo nesmú chýbať vo výbave pre vaše dieťatko. Detské vlhčené obrúsky Linteo BABY AQUA neobsahujú parfumy a alkohol, vďaka čomu sú vhodné aj pre citlivú pokožku. Pokožku účinne čistia a nenarušujú jej prirodzenú ochrannú bariéru. Vďaka obsahu čistenej vody (99 %) je pokožka krásne jemná a hebká. Obrúsky sú dermatologicky testované.
Zloženie vlhčených obrúskov Linteo Baby AQUA Sensitive: 99 % čistená voda, viskóza + polyester

Benefity vlhčených obrúskov Linteo Baby AQUA Sensitive 20× 48 ks

Linteo Baby AQUA Sensitive

Vlhčené obrúsky Linteo Baby AQUA Sensitive

Vysoký podiel vody v obrúskoch Linteo Baby sa postará nielen o maximálnu čistotu, ale tiež o potrebnú hydratáciu pokožky. V obrúskoch nenájdete žiadne parfumy ani alkohol. Linteo Baby AQUA Sensitive obsahujú 99 % čistenej vody.

Linteo Baby AQUA Sensitive

Obrúsky Linteo Baby zaistia patričnú hygienu

Dôkladná hygiena je pre zdravie detí naozaj dôležitá. Obrúsky Linteo Baby AQUA sú spoľahlivým a rýchlym pomocníkom predovšetkým vtedy, keď nie je v dosahu kúpeľňa a mydlo. Dokonalú čistotu a pocit sviežosti poskytnú nielen deťom, ale aj dospelým.

Linteo Baby AQUA Sensitive

Linteo Baby sa zaručí za bezpečie vášho bábätka

Všetky výrobky Linteo Baby sú dermatologicky testované a zaručujú úplnú nezávadnosť. Bez obáv je možné ich používať na každodennú hygienu novorodencov aj detí s veľmi citlivou pokožkou náchylnou k dermatologickým problémom.

LINTEO Baby AQUA Sensitive

O značke Linteo Baby

Celá detská kozmetika Linteo Baby sa vyrába v Českej republike, odkiaľ pochádza aj samotná značka Linteo. Kozmetika Linteo Baby bola vytvorená s láskou pre všetky starostlivé mamičky a ich bábätká. Je totiž naozaj dôležité, aby bolo vaše bábätko spokojné a šťastné. Preto Linteo Baby neustále rozširuje ponuku produktov detskej kozmetiky.

Výrobca a dodávateľ: Melitrade a.s.

Parametre a špecifikácia

Špecifické vlastnosti

Špecifické vlastnosti Bez alkoholu

Typ pokožky

Typ pokožky Citlivá (sensitive)

Počet kusov

Počet kusov 960 ks

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania

XXL balenie

XXL balení Áno
Kód:  BABY13050
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595686303016
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18