Obnoviť stránku

Linteo Baby

Linteo Baby

Linteo Baby: to najlepšie pre vaše děti

Linteo je kvalitná a dôveryhodná česká značka, ktorá je v domácnostiach vynikajúcim pomocníkom už vyše 25 rokov. Linteo vyrába aj špeciálny kozmetický rad Linteo Baby PURE ORGANIC, ktorý je zameraný na mamičky a deti.

Hygienické potreby Linteo

Linteo Baby PURE ORGANIC s BIO nechtíkom lekárskym

Detská kozmetika bola špeciálne navrhnutá na ochranu jemnej detskej pokožky. Jednotlivé zložky nezasahujú aktívne pri jej tvorbe a obnove, ale iba prirodzenou cestou pomáhajú vyživovať, hydratovať aj regenerovať. Celkovo sa tým zvyšuje jej odolnosť, obranyschopnosť proti vonkajším vplyvom a eliminuje riziko podráždenia. Výrobky Linteo Baby obsahujú prírodné extrakty a BIO oleje, ktoré sú vhodné pre deti. Produkty sú vyrábané v Českej republike, čo vašim deťom zaručuje najvyššiu kvalitu i bezpečnosť.

Spresniť parametre
27 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03