Obnoviť stránku

LENOR starter pack Blue

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LENOR starter pack Blue

Aby bolo vaše oblečenie dokonale čisté, voňavé a príjemne sa vám nosilo, použite na jeho pranie kvalitné pracie prostriedky, napríklad od značky Lenor. V súprave Lenor starter pack Blue nájdete všetko, čo na pranie potrebujete – 14 ks pracích tabliet Lenor Waterlily 3 v 1, 1,5 litra aviváže Lenor Ocean Escape na 50 praní a perličky pre intenzívnu vôňu vašej bielizne Lenor Unstoppables Fresh. Tieto pracie prostriedky vám zaručia, že vypraná bielizeň bude krásne svieža, zachová si dlhotrvajúcu príjemnú vôňu a navyše prežiaria ako biele, tak farebné oblečenie.

Kľúčové vlastnosti súpravy LENOR starter pack Blue

  • Súprava na pranie bielizne od značky LENOR
  • Kvalitné pracie prostriedky pre dokonale čisté, jemné a voňavé prádlo
  • 14 ks pracích tabliet LENOR Waterlily 3 v 1
  • 1,5 l aviváže LENOR Ocean Escape
  • Vonné perličky LENOR Unstoppables Fresh 210 g

Pracie tablety LENOR Waterlily 3 v 1 (14 ks)

S pracími tabletami Lenor Waterlily 3 v 1 s úžasnou vôňou lotosového kvetu, lekna, nezábudky a ipheionu si užijete dokonale voňavé prádlo až počas 3 týždňov. Tablety udržujú bielizeň krásnu na pohľad aj na dotyk. Použitie tabliet je veľmi jednoduché, nemusí sa nič odmeriavať a nalievať, stačí 1 tabletu vhodiť priamo do zadnej časti bubna spoločne s pranou bielizňou. Kapsuly sa úplne rozpustia, odstránia škvrny a nečistoty a zanechajú na vypranom oblečení príjemnú vôňu.

Zloženie:
> 30 % Anionische Tenside; 5 – 15 % Seife; < 5 % Nichtionische Tenside, Phosphonate; Enzyme, Optische Aufheller, Duftstoffe, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

Aviváž LENOR Ocean Escape 1,5 l

Aviváž Lenor Ocean Escape sa dokonale stará o vašu bielizeň a chráni ju pred prejavmi starnutia vďaka technológii Anti-Age3. Vaša bielizeň nestratí svoj tvar, nevybledne a nebudú sa na nej tvoriť hrčky. Aviváž znižuje dokonca aj krčivosť materiálu a uľahčuje tak žehlenie. Ďalej urýchľuje schnutie a znižuje statický náboj. Samozrejmosťou je príjemná svieža vôňa kvetín, ktorá uvoľní vaše zmysly. Z oblečenia sa následne táto vôňa uvoľňuje postupne počas celého dňa pri 12-hodinovom nosení.

Zloženie:
Benzisothiazolinone, Perfumes, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool, 5 – 15 % Cationic Surfactants

Vonné perličky LENOR Unstoppables Fresh 210 g

Perličky Lenor Unstoppables Fresh dodajú vašej bielizni ešte väčšiu sviežosť a intenzívnejšiu vôňu. Pridávajú sa priamo do bubna práčky a sú vhodné na použitie s aktívne noseným oblečením, z ktorého ľahko vyprchá svieža vôňa. Vonné perličky Lenor Unstoppables prepožičajú vašim šatám tú najdlhšie trvajúcu sviežu vôňu, akú ste kedy zažili.

Zloženie:
Perfumes, Benzyl Salicylate, Citronellol, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene


Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na farebnú bielizeň
Vlastnosti Zachovanie intenzity farby, S avivážou
Kód:  PPR376s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04