Obnoviť stránku

LENOR

značka Lenor

Lenor prináša voňavú revolúciu do starostlivosti o vašu bielizeň

Populárna značka Lenor od spoločnosti Procter & Gamble sa už mnoho rokov spoľahlivo stará o vašu bielizeň. Lenor prináša dlhotrvajúcu sviežosť a rozmanitú ponuku vôní. Široká paleta produktov od aviváží, pracích práškov, gélov a kapsúl až po vonné perličky pomáha udržať sviežosť vašej bielizne ešte dlho po vypraní. Špeciálne zloženie prípravkov urobí vaše oblečenie neuveriteľne mäkké a omamne voňavé. Lenor nielen perfektne čistí, ale navyše je aj šetrný k pokožke, a teda skvelý pre deti, alergikov a citlivé typy. S Lenorom sa z prania stáva zážitok plný príjemných vôní – vyskúšajte produkty Lenor na vlastnej koži.

Aviváže Lenor Base

Aviváže Lenor Base na príjemne voňavé pranie a jednoduché žehlenie

Aviváže Lenor Base prinášajú nádherne mäkkú a prevoňanú bielizeň pripravenú na jednoduché žehlenie. Ponorte sa do ríše dlhotrvajúcich intenzívnych vôní, či už bohatých kvetinových, alebo sviežich, a premeňte vašu rutinu na príjemné chvíle pre všetky vaše zmysly. Rad Lenor Sensitive navyše ponúka produkty špeciálne určené pre citlivú pokožku detí alebo alergikov. Pridajte sa k značke Lenor a zmeňte pranie na radostnú a jednoduchú činnosť.

Lenor Parfumelle sa stará o vašu bielizeň

Aviváž Lenor Parfumelle nielenže oživuje vaše oblečenie rafinovanou a dlhotrvajúcou vôňou, ale vďaka inovatívnej technológií Anti-Age3 tiež predlžuje jeho životnosť. Tá chráni textílie pred vyblednutím, stratou tvaru alebo hrčkovaním. Užite si váš šatník naplno s nebesky hebkými a sviežimi kúskami, ktoré uschnú rýchlejšie a bez statickej elektriny. Lenor Parfumelle prináša do vášho domova najmodernejšie trendy s vôňou, ktoré premenia nosenie oblečenia na voňavý sen. Nechajte sa rozmaznávať elegantnými, harmonickými a dlhotrvajúcimi tónmi Lenor Parfumelle.

Aviváž Lenor Parfumelle
Lenor aviváž Super

Super koncentrovaná aviváž? Objavte intenzívnu silu radu Lenor Super

Zoznámte sa s Lenor Super, super koncentrovanou avivážou, ktorá prináša veľkú zmenu do vašej práčovne. Táto vylepšená aviváž prichádza s novou technológiou postupného uvoľňovania vône, vďaka ktorej bude vaša bielizeň voňať intenzívnejšie a dlhšie ako kedykoľvek predtým. A čo viac, na každé pranie navyše spotrebujete menej prípravku – s 1 litrom tejto aviváže získate až o 30 % viac prania. Užite si revolučnú starostlivosť o bielizeň s Lenor Super, pretože vaša bielizeň si zaslúži to najlepšie.

Zažite kúzlo Lenor Beads: trvalá vôňa, neobyčajné pranie

Vneste do vášho prania iskru radosti s Lenor Beads. Tieto vonné perličky sa pridávajú priamo do bubna práčky a premenia každý kúsok oblečenia na voňavý poklad, ktorý si svoju sviežosť udrží až neuveriteľných 12 týždňov. Univerzálne guličky na pranie Lenor Beads sú perfektné na každodenné pranie a všetky typy látok a oblečenia. Vyberte si zo širokej ponuky nádherných vôní Lenor Beads a užívajte si čistotu, sviežosť aj bohatú vôňu niekoľko týždňov.

Lenor aviváž Beads
Lenor prací gél a aviváž Sensitive

Rad Lenor Sensitive: jemná a harmonická voľba pre citlivú pokožku

Hypoalergénne aviváže a pracie gély Lenor Sensitive, dermatologicky akreditované organizáciou Skin Health Alliance, sú kľúčom k starostlivosti o textílie pre všetkých s citlivou pokožkou, vrátane jemnej detskej pokožky. Rovnako ako predchádzajúce rady, aj Lenor Sensitive znižuje krčivosť, uľahčuje žehlenie, urýchľuje schnutie a neutralizuje statický náboj, a to všetko s jemnou vôňou ruží a frézií. Objavte dotyk jemnosti a sviežosti pri každom praní.

Spresniť parametre
97 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12