Obnoviť stránku

LENOR 3in1 Spring Awakening 47 ks

5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 balenie 10,90 €/balenie
Pri kúpe 2 a viac balenie 10,18 €/balenie

LENOR 3in1 Spring Awakening 47 ks

Používanie pracieho prášku alebo pracieho gélu je síce fajn, no praciu dávku musíte zložito odmeriavať alebo odlievať. Prečo si to však nezjednodušiť, keď sa to dá? S gélovými kapsulami Lenor je pranie oveľa jednoduchšie. Gélové kapsuly LENOR Spring Awakening 3 v 1 s príjemnou vôňou jarných kvetov, prírodného pačuli a bieleho cédra sa vhodia priamo do zadnej časti bubna práčky, kde sa pri praní úplne rozpustia a z vašej bielizne skvele odstránia všetky nečistoty a škvrny. Vypraná bielizeň je krásna na pohľad i jemná na dotyk. Kapsuly ju perfektne ochránia pred šednutím a okrem toho si môžete až po dobu 3 týždňov užívať jemnú sviežu vôňu, ktorú gélová kapsula na vypranej bielizni zanechá.

Kľúčové vlastnosti kapsúl na pranie LENOR Spring Awakening 3 v 1 47 ks

  • Gélové kapsuly Spring Awakening 3 v 1 značky LENOR si môžete zakúpiť v balení 47 ks
  • S vôňou jarných kvetov, prírodného pačuli a bieleho cédra
  • Žiarivá čistota a dlhotrvajúca vôňa bielizne
  • Rozjasňujú a ochraňujú farby pranej bielizne pred zašednutím
  • Kapsuly sa pri praní úplne rozpustia
  • Jednoduché použitie

Bezpečnostné opatrenia a podmienky skladovania:
Prací prostriedok. Varovanie. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Dráždi kožu. Uchovávajte mimo dosahu detí. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak sa dajú ľahko vybrať. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí: Vyhľadajte lekársku pomoc/ošetrenie. PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody. PO POŽITÍ: Ak sa necítite dobre, volajte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM/lekára. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. V prípade nehody kontaktujte toxikologické zdravotnícke zariadenie. Obsahuje 4-tert-Butylcyclohexyl Acetate. Môže vyvolať alergickú reakciu. Skladujte na suchom mieste, mimo dosahu detí.

Zloženie:
> 30 % Anionic Surfactants, 5 – 15 % Soap, < 5 % Non-Ionic Surfactants, Phosphonates, Enzymes, Optical Brighteners, Perfumes, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na farebnú bielizeň
Vlastnosti Zachovanie intenzity farby, S avivážou

Počet kusov

Počet kusov 47 ks
Kód:  PPR467
Produktové číslo:  8001090980823

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17