Obnoviť stránku

Leganza Rose telové mlieko s ružovým olejom 200 ml

5,24 €

Leganza Rose telové mlieko s ružovým olejom 200 ml

Túžite po zdravej, perfektne vyzerajúcej pokožke? Potom si nenechajte ujsť telové mlieko Leganza Rose. Myseľ sa upokojí a uvoľní vďaka jeho príjemnej vôni. Telové mlieko Leganza Rose je zložené len z tých najlepších ingrediencií, v ktorých nie sú obsiahnuté parabény. Príjemná vôňa ruží vás očarí a spríjemní vaše každodenné ošetrujúce rituály.

Kľúčové vlastnosti telového mlieka Leganza Rose telové mlieko s ružovým olejom 200 ml

  • Doprajte svojej pokožke zdravie vďaka telovému mlieku
  • Zloženie bez parabénov
  • Na upokojenie mysle
  • Neobsahuje parabény
  • Objem je 200 ml

Zloženie

INCI: AQUA, (WATER), PARAFFINUM LIQUIDUM, OKTYLDODEKANOL, GLYCERYL STEARATE SE, GLYCERÍN, CYCLOPENTASILOXANE, STEARIC ACID, DICAPRYLYL ETHER, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL (ROSA DAMASCENA (ROSE) FLOWER OIL)*, PANTHENOL, XANTHAN GUM, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, BHT, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM, BENZYL BENZOATE, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL * „BULGARSKO ROZOVO MASLO” PROTECTED GEOGRAPHICAL INDICATION /PGI/

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Upokojujúci
Špecifikácia Bez parabénov
Rad Ružový

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov

Objem

Objem 200 ml
Kód:  BEAdark028
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3800010525350

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08