Obnoviť stránku

KNEIPP Soľ do kúpeľa Mindful Forest 500 g

4,9 261 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,19 €

KNEIPP Soľ do kúpeľa Mindful Forest 500 g

Doprajte si jedinečnú starostlivosť vďaka kúpeľovej soli KNEIPP Mindful Forest. Obsahuje esenciálne oleje z borovice a jedle, ktoré navodia pohodovú atmosféru a pohladia vaše zmysly. Termálna soľanka, z ktorej je soľ vyrobená, okrem toho, že sa stará o pokožku, tiež lieči kožné problémy. Je tvorená prírodnými stopovými prvkami a naproti tomu neobsahuje žiadne chemické prísady. Kúpeľová soľ KNEIPP poskytnevašej pokožke tela výnimočnú starostlivosť.

Kľúčové vlastnosti soli do kúpeľa KNEIPP Mindful Forest 500 g

  • Soľ do kúpeľa KNEIPP na jedinečnú starostlivosť o pleť
  • S esenciálnymi olejmi z borovice a jedle
  • Vyrobená z termálnej soľanky Luisenhall
  • Vôňa lesa
  • Kúpeľová soľ Mindful Forest sa stará o pokožku tela
  • Liečia kožné problémy

Ideálne pH kúpeľových solí KNEIPP

Kúpeľové soli KNEIPP obsahujú chlorid sodný NaCI (soľ), ktorý pri rozpustení v kvapaline, pH roztoku zvýši = roztok je zásaditý. Napríklad morská voda má PH zásadité cca 8,1 pH, voda v Mŕtvom mori má PH niekde okolo 8,7. Kúpeľové soli KNEIPP ďalej obsahujú rôzne éterické oleje, bylinné výťažky a prípadne Sodium metyl (sodná soľ), čo je šetrný tenzid vhodný aj pre citlivú pokožku, ktorý v prípade rozpustenia vkvapaline bude pH taktiež zvyšovať. Aj keď výsledné pH veľmi záleží na tom, koľko soli sa v roztoku rozpustí, výsledný kúpeľ bude vždy viac či menej zásaditý.

Zloženie

Sodium Chloride, Abies Sibirica Oil, Pinus Mugo Leaf Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Abies Alba Leaf Oil, Pinus Pinaster Oil, Limonene, Parfum (Fragrance), Polysorbate 20, Aqua (Water), Tocopherol, CI 10020, CI 73015.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 560 g (0,56 kg)

Typ prípravku

Typ prípravku Soľ

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Regeneračný, Uvoľňujúci svaly, Upokojujúci
Špecifikácia Vegánske
Kód:  KSTE2205
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008233161907

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18