Obnoviť stránku

KNEIPP Soľ do kúpeľa I like you berry much 60 g

4,9 15 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI15
Kód bude uplatnený automaticky.
1,69 €
Garancia najlepšej ceny
1,99 €

KNEIPP Soľ do kúpeľa I like you berry much 60 g

Doprajte si jedinečnú starostlivosť vďaka kúpeľovej soli KNEIPP I like you berry múch. Obsahuje výťažok z čučoriedok, acai berry a ríbezlí, zložiek, ktoré pôsobia blahodárne na pokožku tela. Termálna soľanka, z ktorej je soľ vyrobená, okrem toho, že sa stará o pokožku, tiež lieči kožné problémy. Je tvorená prírodnými stopovými prvkami a naproti tomu neobsahuje žiadne chemické prísady. Kúpeľová soľ KNEIPP poskytne vašej pokožke tela výnimočnú starostlivosť.

Kľúčové vlastnosti soli do kúpeľa KNEIPP I like you berry much 60 g

  • Soľ do kúpeľa KNEIPP pre jedinečnú starostlivosť o pleť
  • S výťažkom z acai berry, čučoriedok a ríbezlí
  • Vyrobená z termálnej soľanky Luisenhall
  • Sfarbuje vodu do svetlo ružovej a sladko vonia
  • Kúpeľová soľ I like you berry much sa stará o pokožku tela
  • Lieči kožné problémy

Ideálne pH kúpeľových solí KNEIPP

Kúpeľové soli KNEIPP obsahujú chlorid sodný NaCI (soľ), ktorý pri rozpustení v kvapaline zvýši pH roztoku = roztok je zásaditý. Napríklad morská voda má pH zásadité cca 8,1 pH, voda v Mŕtvom mori má pH niekde okolo 8,7. Kúpeľové soli KNEIPP ďalej obsahujú rôzne éterické oleje, bylinné výťažky a prípadne Sodium metyl (sodná soľ), čo je šetrný tenzid vhodný aj pre citlivú pokožku, ktorý v prípade rozpustenia v kvapaline bude pH taktiež zvyšovať. Aj keď výsledné pH veľmi záleží od toho, koľko soli sa v roztoku rozpustí, výsledný kúpeľ bude vždy viac či menej zásaditý.

Zloženie

Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Vaccinium myrtillus Fruit Extract, Euterpe oleracea Fruit Extract, Ribes Rubrum (Currant) Fruit Extract, Olej z pomarančovej kôry (Citrus Aurantium Dulcis), Olej zo sladkých mandlí (Prunus Amygdalus Dulcis), Limonene, m Polysorbate 20, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerín, Aqua (Water), Glycínový sójový olej, Tocopherol, CI 14700.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 60 g (0,06 kg)

Typ prípravku

Typ prípravku Soľ

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Regeneračný, Upokojujúci
Špecifikácia Minerálne, Vegánske
Kód:  KSTE2201
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008233159942

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14