Obnoviť stránku

Kendamil mliečna kaša s čiernymi ríbezľami a jablkami (3× 150 g)

5 7 hodnotení
12,90 €

Kendamil mliečna kaša s čiernymi ríbezľami a jablkami (3× 150 g)

Mliečna kaša Kendamil bude ideálnou večerou alebo raňajkami pre menšie deti. Obilná kaša sa používa pre dojčatá aj batoľatá a sú v nej iba kvalitné suroviny. Odporúča sa pre deti od 7 mesiacov. Ponúkaná jablčná a ovocná mliečna kaša si deti získa svojou príjemnou chuťou. V balení nájdete 3 mliečne kaše Kendamil. Ich celková hmotnosť je 450 g. Ponúkaný variant bez konzervantov a umelých farbív, pridaného cukru, prídavku soli a palmového oleja si vaše dieťatko vychutná. Mliečna kaša s kravským mliekom disponuje všetkým dôležitým, čo vaše dieťa potrebuje.

Kľúčové prednosti mliečnej kaše Kendamil mliečna kaša s čiernymi ríbezľami a jablkami (3× 150 g)

  • Obilná mliečna kaša Kendamil sa hodí ako večera alebo raňajky pre malé dieťa
  • Je určená od 7 mesiacov
  • Mliečna kaša Kendamil je bez konzervantov a umelých farbív, pridaného cukru, prídavku soli a palmového oleja
  • Tento variant je dodávaný v hmotnosti 450 g
  • V balení nájdete 3 ks
  • Jablčná a ovocná príchuť

Zloženie

Obilniny (37 % - OVESNÁ múka, PŠENIČNÁ múka), sušené odstredené MLIEKO (23 %), sušená srvátka (MLIEKO), maltodextrín, ovocie (6 %) (jablko, kukuričný škrob, maltodextrín, slnečnicový lecitín), (čierne ríbezle, ryžová múka), citrón, ryžová múka), rastlinný slnečnicový olej, extrakt z JAČNÉHO sladu, minerály (uhličitan vápenatý, síran zinočnatý, pyrofosforečnan železitý), vitamíny (vitamín A, vitamín D3, vitamín E, vitamín C, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B6, niacín, kyselina listová, kyselina pantoténová, biotín), prírodné arómy. Alergény sú v zložení vyznačené VEĽKÝMI PÍSMENAMI. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. Obsahuje LEPOK. Balenie obsahuje cca 7 porcií.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 450 g
Počet ks v balení 3 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Druh kaše

Druh kaše Obilná

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, S kravským mliekom (mliečny tuk), Bez palmového oleja

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 7 mesiacov

Typ kaše

Typ Mliečna kaša

Príchuť

Príchuť Jablčná, Ovocná
Kód:  BABY19991
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594200263034
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17