Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Kendamil Čučoriedková kaša 120 g

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Kendamil Čučoriedková kaša 120 g

Detská čučoriedková ovsená kaša Kendamil vyrobená z tých najlepších ingrediencií a obohatená o nevyhnutné vitamíny

Detská čučoriedková ovsená kaša Kendamil jemnej chuti s obsahom 120 g je špeciálne vyvinutá pre druhú fázu pri úplnom ukončení dojčenia, slúži ako súčasť pestrej stravy a je vhodná pre deti od 7 mesiacov veku. Je vyrobená z tých najlepších ingrediencií a obohatená o nevyhnutné vitamíny a minerálne látky, ktoré sú dôležité pre vývoj a správny rast dieťaťa. Vaše bábätko skvele zasýti a poskytne mu potrebnú výživu. Nutrične dokonale vyvážená kašička s mliekom a čučoriedkami má prirodzene sladkú chuť z ovocia, mlieka a cereálií, je ľahko stráviteľná, dieťa si ju obľúbi vďaka jej lahodnej chuti a veľmi jemnej textúre.


Kendamil Borůvková kaše 120 g
 

Vyvážené zloženie pre zdravý rast dieťaťa

Detská čučoriedková ovsená kaša Kendamil obsahuje ovsené vločky a múku, dôležité vitamíny a minerály, výberové ovocie pre deti vysokej kvality, je obohatená o mlieko a lepok a prirodzene sa vyskytujúce cukry z mlieka, ovocia a cereálií. Jej prednosťou je, že neobsahuje umelé farbivá, dochucovadlá, konzervanty a geneticky modifikované potraviny. Je bez vajec, vhodná aj pre vegetariánov.


Kľúčové vlastnosti čučoriedkovej ovsenej kaše Kendamil

  • Vhodná výživa pri ukončení dojčenia
  • Obohatená o dôležité vitamíny a minerálne látky
  • Prirodzene sladká chuť z mlieka, ovocia a cereálií
  • Veľmi jemná textúra
  • Obsahuje mlieko a lepok
  • Bez umelých farbív, dochucovadiel a konzervantov

Zloženie banánovej kaše Kendamil

A: ovsená múka (33 %), A: demineralizovaný proteín mliečnej srvátky v prášku (20 %, z mlieka), sušené ovocie (banán, čučoriedky (zo 7 g čučoriedok), čierne ríbezle, A: sušené odstredené mlieko (12 %) , A: ovsené vločky (8 %), palmový olej z obnoviteľných zdrojov, maltodextrín, A: mliečny proteín, plnotučné sušené mlieko (2 %), A: jačmenný sladový extrakt, uhličitan vápenatý, dochucovadlá, vitamín C, niacín, síran zinočnatý, vitamín E, železo, vitamín B6, tiamín (B1), vitamín A, riboflavín (B2), kyselina listová, vitamín D, vitamín B12

A - Alergény

 

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 120 g
Počet ks v balení 1 ks

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez palmového oleja

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 7 mesiacov

Druh kaše

Druh kaše Ovsená

Typ kaše

Typ Mliečna kaša

Príchuť

Príchuť Čučoriedková
Kód:  BABY6766
Produktové číslo:  5056000500434
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03