Obnoviť stránku

HUGGIES Ultra Comfort Jumbo veľ. 4 (54 ks)

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 balenie 11,59 €/balenie
Pri kúpe 2 a viac balenie 10,81 €/balenie

HUGGIES Ultra Comfort Jumbo veľ. 4 (54 ks)

Detské plienky HUGGIES Ultra Comfort Jumbo veľ. 4 boli dômyselne navrhnuté s ohľadom na potreby a komfort Vášho dieťaťa. Mimoriadne mäkký a vysoko priedušný materiál so špeciálnymi mikropórmi je veľmi príjemný pre detskú pokožku a umožňuje jej voľne dýchať. Samozrejmosťou je aj veľmi rýchla absorpcia vlhkosti vďaka unikátnej vrstve, ktorá dokáže pojať vlhkosť už behom niekoľkých sekúnd a rovnomerne ju rozprestrieť po celej dĺžke plienky. Túto vlhkosť dokáže zároveň uzavrieť hlboko vo vláknach plienky, preto bude mať vaše dieťa neustále pocit sucha a dokonalo sa ubráni vzniku zaparenín aj nepríjemnému začervenaniu pokožky.

Kľúčové vlastnosti

  • Príjemný a priedušný materiál s mikropórmi
  • Elastický pás, manžety okolo nôh a upínacie rúška zaistia perfektnú priľnavosť
  • Bezpečná ochrana pred pretečením
  • Umožňujú dieťaťu voľný a bezproblémový pohyb
  • Rýchla absorpcia vlhkosti
  • Určené pre deti od 8 - 14 kg

Vyrobené s ohľadom na komfort Vášho dieťaťa

Plienky Ultra Comfort Jumbo majú jedinečný tvar, ktorý umožňuje dieťaťu voľný a bezproblémový pohyb. Navyše vždy zostanú na svojom mieste. Vďaka pružnému pásu a manžetám okolo nôh plienka dokonale obopne telo dieťaťa a skvelo k nemu priľahne, nikde však príliš nesťahuje. Vaša ratolesť tak získa maximálny komfort a pritom bezpečnú ochranu pred pretečením.

 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Veľkosť 4

Podľa série

Podľa série Huggies Ultra Comfort

Typ

Typ Klasické
Kód:  PLN145
Produktové číslo:  5029053562902

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04