Obnoviť stránku

HUGGIES Elite Soft Pants veľkosť 3 (75 ks)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HUGGIES Elite Soft Pants veľkosť 3 (75 ks)

Uvažujete o kúpe plienkových nohavičiek, ktoré vášmu dieťatku zaistia maximálne pohodlie? V tom prípade by ste mohli oceniť HUGGIES Elite Soft Pants veľkosť 3 (75 ks). Podľa indikátora vlhkosti spoznáte, kedy už sú nohavičky plné a odporúča sa výmena. Plienkové nohavičky sa obišli bez parfumácie, takže nehrozí vznik vyrážok. Hypoalergénne nohavičky sa osvedčia bábätkám, ktoré majú problémy s alergickými reakciami. Absorpčné kanáliky dokážu perfektne vsiaknuť vlhkosť. V balení sa nachádza 75 ks. Vzhľadom na dvojitú absorpčnú vrstvu sa bude váš drobček cítiť v suchu. Nohavičky sú zhotovené vo veľkosti 3.

Zásadné prednosti plienkových nohavičiek HUGGIES Elite Soft Pants veľkosť 3 (75 ks)

  • Spoľahlivé plienkové nohavičky HUGGIES, ktoré poskytnú vášmu dieťatku pocit pohodlia
  • Veľkosť nohavičiek: 3
  • Vlastnosti: absorpčné kanáliky, indikátor vlhkosti, udržujú bedrá dieťaťa v správnom postavení, dvojitá absorpčná vrstva, hypoalergénne, elastický pás a bez parfumácie
  • Ideálne pre deti s hmotnosťou od 6 kg do 11 kg

Špeciálne vlastnosti plienkových nohavičiek HUGGIES

Okrem bežných vlastností boli plienkové nohavičky HUGGIES Elite Soft Pants veľkosť 3 (75 ks) doplnené taktiež vychytávkami ojedinelými. V prípade, že vaše dieťatko má problém s bedrami, potom sú preňho vhodné práve tieto nohavičky. Dopomôžu totiž udržať ich v správnej pozícii. Plienky zvládnete bez problémov obliecť, majú totiž elastický pás.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Počet kusov

Počet kusov 75 ks

Veľkosť

Veľkosť 3

Hmotnosť dieťaťa

Minimálna hmotnosť dieťaťa 6 kg
Maximálna hmotnosť dieťaťa 11 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Absorpčné kanáliky, Indikátor vlhkosti, Udržujú bedrá dieťaťa v správnom postavení, Dvojitá absorpčná vrstva, Hypoalergénne, Elastický pás, Bez parfumácie
Zapínanie Naťahovacie
Motív Rozprávkový

Podľa série

Podľa série Huggies Elite Soft

Typ

Typ Plienkové nohavičky

Typ

Typ Jednorazové, All in one (AIO)
Kód:  PLN455s3
Produktové číslo:  PLN455s3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19