Obnoviť stránku

HG Čistič okien 500 ml

4,7 7 hodnotení
Super cena
4,90 € Ušetríte 0,45 €
Pri kúpe 1 ks 4,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 4,75 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 4,66 €/ks

HG Čistič okien 500 ml

Umývať okná v celom byte či dome nie je nijako zábavné a navyše je to činnosť namáhavá. Aby sme sa čo najmenej nadreli, je potrebné zvoliť vhodný čistiaci prostriedok. HG Čistič okien je vysoko koncentrovaný prípravok, ktorý používajú aj profesionálni umývači okien, pretože dokonale spĺňa ich požiadavky. Ide o pH neutrálny výrobok, vďaka čomu nenarušuje lak, farbu ani umelú hmotu a je šetrný aj k rukám. HociHG Čistič okien neobsahuje amoniak ani alkohol, okná s ním umytá sú dokonale odmastené a bez nepríjemných šmúh. Prípravok vystačí minimálne na 35 použití. Na umývanie sklenených povrchov a zrkadiel v interiéroch použite HG Čistič skla & zrkadiel.

Kľúčové vlastnosti prípravku HG Čistič okien

  • Skvele odstráni z čisteného povrchu mastnotu a špinu
  • HG Čistič okien neobsahuje amoniak ani lieh
  • Nenarušuje lak, farbu ani umelú hmotu a je šetrný aj k rukám
  • Prípravok HG s jednoduchým použitím a výborným výsledkom
  • Vysoko koncentrovaný čistič vystačí až na 35 použití

Použitie:
Pridajte 15 ml (2 až 3 čajové lyžičky) prípravku HG Čistič okien do pol vedra (5 litrov) do mierne teplejšej vody. Ak sú okná obzvlášť silno znečistené, vodu pravidelne vymieňajte. Na veľmi znečistených miestach používajte prípravok neriedený. Naneste na tento účel na handru alebo priamo na plochu, ktorú chcete očistiť, trochu prostriedku HG Čistič okien. Nechajte chvíľu pôsobiť a potom zotritešpongiou alebo vlhkou handrou. Najlepší výsledok dosiahnete, ak budete okná umývať krúživými pohybmi. Pri stieraní vody z okien používajte stierku a ťahy prekrývajte. Než stierku znovu nasadíte, vždy ju najprv osušte suchou handrou. Nikdy okná neleštite v priamom slnečnom svetle.

Zloženie:
15 – 30 % aniónové povrchovo aktívne látky, konzervačný prostriedok benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol.

Bezpečnosť:
Fľašu prepravujte a skladujte vo vzpriamenej polohe. Vhodný aj na vonkajšie použitie. NEBEZPEČENSTVO H3115 – Dráždi kožu. H318 – Spôsobuje vážne poškodenie očí. P101 – Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. P102 – Uchovávajte mimo dosahu detí. P280 – Používajte ochranné rukavice a ochranné okuliare. P302 + P352 – PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkýmmnožstvom vody a mydla. P305 + P351 + P338 – PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Obsahuje Sodium 2-(2-dodecyloxyethoxy)etyl sulphate.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na okná

Objem

Objem 0,5 l
Kód:  CIS702
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8711577063429
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12