Obnoviť stránku

HG

HG

HG: Riešenie pre každú výzvu s čistením. HG plní svoje sľuby!

Nezáleží na tom, akému druhu upratovania musíte vo vnútri alebo v okolí domu čeliť, HG má pre vás vždy riešenie. V širokom sortimente značky nájdete viac ako 300 špecializovaných a účinných produktov pre všetky vaše problémy s čistením a pre každú oblasť v dome aj jeho okolí. Značka verí, že každý problém s čistením vyžaduje špecifické riešenie, a to či už ide o čistenie, údržbu alebo opravu. HG čistič vám umožňuje užiť si čisté, svieže a bezpečné prostredie pre váš život. HG plní svoje sľuby.

HG čistič kúpeľne/kuchyne

HG čistič zvládne kúpeľňu, toaletu, odpady aj kuchyňu

Kuchyne a sanitárne zariadenia sa používajú denne, a preto je nutné udržiavať tieto oblasti čisté. Každodenné používanie však môže spôsobiť mastnotu, plesne či vodný kameň. HG má špeciálne čistiace prostriedky pre všetky tieto oblasti, a to ako na každodenné použitie, tak aj na intenzívne čistenie a údržbu. HG čistič vám pomôže udržiavať kúpeľňu, toaletu, odpady aj kuchyňu hygienicky čistú a bezpečnú.

HG: Čistá obývacia izba, spálňa, práčovňa aj textil

Väčšinu voľného času trávime v obývacej izbe a spálni. Výsledkom je znečistenie povrchov a postupné opotrebovanie nábytku – to platí aj pre oblečenie, ktoré nosíme každý deň. HG ponúka širokú škálu špecializovaných produktov, ktoré udržujú váš nábytok, povrchy a oblečenie krásne a v dobrom stave, teda bez zápachu, škvŕn alebo viditeľného opotrebovania. Takto si môžete pohodlne užiť svoj voľný čas.

HG čistič obývacia izba
HG čistič na podlahy

Podlahy, vonkajšie priestory a záhrada – pre HG hračka

Podlahy, vonkajšie obklady, dlaždice a záhradný nábytok sú často vyrobené z kvalitných materiálov. Aj napriek tomu však tieto kvalitné materiály občas vyžadujú určitú starostlivosť. HG má širokú škálu produktov, ktoré udržujú všetky typy podláh, kameňa, dreva a plastov čisté a chráni ich proti opotrebovaniu. Pokiaľ budete pravidelne používať HG čistič na rôzne druhy povrchov, môžete si svoju investíciu užiť oveľa dlhšie.

Spresniť parametre
97 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19