Obnoviť stránku

HG Čistič na rúry a grily + kefa

HG Čistič na rúry a grily + kefa

Čistič HG je vhodný pre všetky rúry, interiérové aj vonkajšie grily a nerezové variče. Účinne odstraňuje pripečený tuk a nečistoty. Ľahko tak doprajete vášmu grilu po dlhej letnej sezóne zaslúženú starostlivosť. Prípravok HG bude ešte účinnejší, keď povrch zariadenia ľahko nahrejete.

Kľúčové vlastnosti čističa na rúry a grily HG + kefa

  • Spoľahlivý prípravok od HG
  • Na všetky rúry a grily
  • Bez problémov odstraňuje pripečený tuk a nečistoty
  • Účinok prípravku bude silnejší, keď zariadenie nahrejete
  • Pri používaní prípravku HG dodržujte bezpečnostné opatrenia

Použitie:
Prípravok HG čistič na rúry a grily nastriekajte na čistený povrch a nechajte 3 až 5 minút pôsobiť. Nečistotu potom zotrite z povrchu mokrou handrou alebo špongiou. Po zotretí mastnoty z povrchu je nutné rúru alebo gril umyť niekoľkokrát horúcou vodou. Pri čistení roštov alebo plátov celý postup prípadne niekoľkokrát zopakujte. Postupujte vždy podľa návodu na obale výrobku. 

Zloženie

Sodium hydroxide, Benzén-sulfonic acid, 4-C10-13-sec-alkyl derivs, D-Glucopyranóza, oligomers, decyl octyl glykozidy, sódium etasulfate.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Určenie

Určenie Na rúry, Na gril

Funkcie

Funkcie Odmastňovače
Kód:  CIS1565
Produktové číslo:  8711577243388

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08