Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

HG Belšie než biele špeciálny prací prostriedok 400 g

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 6,19 €/ks
Pri kúpe 2 ks 5,92 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 5,65 €/ks

HG Belšie než biele špeciálny prací prostriedok 400 g

Špeciálny prací prostriedok HG Belšie než biele vám pomôže udržať vašu bielizeň žiarivo bielu. S bežnými pracími prostriedkami len ťažko zabránite zažltnutiu bielizne pôsobením slnka, alebo jeho zošednutiu, či dokonca zafarbeniu kvôli spoločnému praniu s farebnými textíliami. S bielidlom od HG ale tieto problémy budú minulosťou. Prípravok pri bielení navyše samozrejme odstraňuje bežné zašpinenie, alebo škvrny. Zverte svoju bielu bielizeň do starostlivosti špeciálneho pracieho prostriedku HG Belšie než biele a vaše oblečenie bude opäť žiariť.

Kľúčové vlastnosti bielidla na bielizeň HG Belšie než biele

  • Špeciálny prací prostriedok určený výhradne na bielu bielizeň
  • HG Belšie než biele môžete použiť na ručné pranie i pranie v práčke
  • Odstráni zažltnutie, zošednutie, alebo dokonca zafarbenie bielych textílií
  • Samozrejme vyperie špinu a prípadné škvrny
  • Bielidlo na bielizeň HG Belšie než biele vaše oblečenie rozžiari

Použitie:
Vnútornú stranu uzáveru tvorí odmerka, kde sú viditeľné dávkovacie prstence s rozdelením. Pri plnení odmerky občas zatrepte nádobkou, aby sa prášok rozdelil rovnomerne a dávkované množstvo bolo odmerané presne.
Pranie v práčke:
Bielizeň vložte voľne (asi 2,5 kg) do bubna. Naplňte odmerku práškom k dávkovaciemu prstencu 80 ml. Toto množstvo vložte do zásobníka na základné pranie. Spustite iba základný prací program na 40 až 60 °C, bez prídavku ďalšieho pracieho prostriedku. Zmäkčovač bielizne môžete v prípade potreby jednoducho dať do zásobníka na zmäkčovač.
Ručné pranie:
Naplňte odmerku práškom k dávkovaciemu prstencu 80 ml. Toto množstvo rozpustite v asi 5 litroch mierne teplej vody (30 – 35 °C). Bielizeň ponorte a nechajte minimálne 2 hodiny máčať. Textil vypláchajte minimálne 2× v čistej vode. Ak sa zdá, že bielizeň sa pri mäkčení sfarbila do ružova, treba dobu zmäkčenia predĺžiť o jednu hodinu.

Spotreba:
Približne 65 gramov na jedno pranie, obsah nádobky postačí na asi 6 praní v práčke, alebo v ruke

TIP: Ak je odev už zošednutý, alebo ak chcete dosiahnuť mimoriadne vybielenie, nechajte máčať bielu bielizeň cez noc vo vedre s vodou a 65 gramami HG Belšie než biele a potom ju ihneď dajte do práčky (nenechávajte uschnúť).

Zloženie:
5 – 15 % aniónové povrchovo aktívne látky, <5 % zeolity, <5 % EDTA, enzýmy (Protease), optické zosvetľovače, parfumy.

Bezpečnostné varovanie:
Nádobu prepravujte a skladujte vo vzpriamenej polohe. Prípravok nie je vhodný na vlnu, hodváb a farebný textil. Vždy sa riaďte pokynmi na pranie príslušného odevu. Ak sfarbenie, alebo škvrny odolávajú, postup opakujte. Vzhľadom na veľké množstvo textilných farbív na trhu nie je možné vždy zaručiť požadovaný výsledok odfarbenia. U niektorých syntetických materiálov môže byť účinok HG „Belšie než biele“ eventuálne menej efektívny. Nepridávajte žiadny iný prostriedok ani soľ na škvrny, pretože to nepriaznivo ovplyvňujte účinnosť prípravku.

H318 – Spôsobuje vážne poškodenie očí.
P101 – Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal, alebo etiketu výrobku.
P102 – Uchovávajte mimo dosahu detí.
P280 – Používajte ochranné okuliare.
P305 + P351 + P338 – PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní.
Obsahuje: Reaction product of Benzenesulfonic acid, 4-C10-13-sec-alkyl derivs. and Benzenesulfonic acid, 4-metyl-and sodium hydroxide EINECS: 932-051-8.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 400 g (0,4 kg)

XXL balenie

XXL balení Nie

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Vlastnosti Odstránenie škvŕn pri praní

Vlastnosti

Vlastnosti Odstraňovač škvŕn
Kefka na ľahšie čistenie Nie
Použitie V priebehu prania

Typ odstraňovača škvŕn

Typ odstraňovača škvŕn Univerzálny
Kód:  CIS714
Produktové číslo:  8711577063368
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19