Obnoviť stránku

HG balzam na kožu 250 ml

4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,59 €

HG balzam na kožu 250 ml

Kožený sedací nábytok vyžaduje špeciálnu starostlivosť, aby vám čo najdlhšie vydržal krásny a jemný. Preto nezabudnite po jeho očistení, napríklad prostriedkom HG intenzívny čistič na kožu, použiť aj kvalitný prípravok, ktorý udrží jeho prirodzený vzhľad a mäkkosť. Želateľných výsledkov dosiahnete pri použití HG balzamu na kožu. Tento balzam obsahuje prírodný včelí vosk a lanolín. Ošetrenú kožu tak intenzívne vyživuje a preniká do hĺbky, čím jej zabezpečí dlhotrvajúcu jemnosť a stálu krásu. Je vhodný na použitie na všetky druhy hladkej kože. Veci ošetrené HG balzamom na kožu môžete po ošetrení začať ihneď používať.

Kľúčové vlastnosti HG balzamu na kožu

  • Určený na ošetrenie sedacieho koženého nábytku
  • Ideálny po očistení HG intenzívnym čističom na kožu
  • HG balzam na kožu obsahuje prírodný včelí vosk a lanolín
  • Preniká do hĺbky, kde vyživuje a udržuje materiál dlhodobo jemný a prirodzene krásny
  • Vhodný pre všetky druhy hladkej kože
  • Po použití HG balzamu na kožu môžete nábytok ihneď používať

Aplikácia:
Pred použitím výrobku musí byť koža poriadne čistá a suchá. Preto najskôr použite HG intenzívny čistič na kožu. Nechajte ho uschnúť zhruba 30 minút. Potom aplikujte HG balzam na kožu rovnomerne s použitím mäkkej nechlpatej handry. Nechajte pôsobiť približne 5 minút a vyleštite čistou a suchou handrou.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ povrchu

Typ povrchu Koža

Objem

Objem 0,25 l
Kód:  CIS1271
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8711577215385
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07