Obnoviť stránku

HAWAIIAN TROPIC Satin Protection Spray SPF30 220 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HAWAIIAN TROPIC Satin Protection Spray SPF30 220 ml

Ochráňte svoju pokožku pred ostrými slnečnými lúčmi s opaľovacím sprejom Protection SPF30 od Hawaiian Tropic. Kým si užívate vodných radovánok alebo leňošenie na pláži, mlieko s faktorom 30 poskytuje vašej pokožke širokospektrálnu UVA a UVB ochranu. Veľkou prednosťou je jeho vysoká vodoodolnosť, takže jedna aplikácia účinkuje až po dobu 80 minút. Ľahká textúra krému sa ľahko vstrebáva a nezanecháva na pokožkenepríjemný mastný film. Zloženie s vitamínmi C a E dodáva vašej pokožke potrebnú výživu a hydratáciu. S HAWAIIAN TROPIC Satin Protection bude vaša pokožka jemná a prevoňaná príjemnou tropickou vôňou.

Kľúčové vlastnosti opaľovacieho spreja HAWAIIAN TROPIC Satin Protection Spray SPF 30 220 ml

  • Opaľovací krém v spreji s ochranným SPF faktorom 30
  • Poskytuje širokospektrálnu UVA a UVB ochranu
  • Sprej Satin Protection od HAWAIIAN TROPIC je vodoodolný
  • Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na pokožke mastný film
  • Zloženie obohatené o vitamíny C a E pokožku chráni a hydratuje
  • S príjemnou tropickou vôňou
  • Opaľovací prípravok HAWAIIAN TROPIC Satin Protection bol dermatologicky testovaný

Použitie:
Nestriekajte priamo na tvár. Aplikujte 20 minút pred opaľovaním 3 polievkové lyžice na celé telo. Aplikujte opakovane pre zachovanie ochrany.

Upozornenie:
Tlaková nádoba. Pri zahriatí môže explodovať. Chráňte pred slnečným žiarením a nevystavujte teplotám nad 50 °C. Neprepichujte, nespaľujte, a to ani po použití. Nestriekajte do otvoreného ohňa alebo na žeravý materiál. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom. Uchovávajte mimo dosahu horľavých zdrojov. Zákaz fajčenia. Uchovávajte mimo dosahu detí. Recyklujte iba prázdneplechovky.

Zloženie:
Alcohol Denatural, Isobutane, Isododecane, Aqua, Homosalate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Lauryl PEG-8 Dimethicone, Phenylisopropyl Dimethicone, Polyglyceryl-3 Stearate/Isostearate/Dimer Dilinoleate Copolymer, Caprylyl Glycol, Hydrogenated Methyl Abietate, Paraffinum Liquidum, Ascorbyl Palmitate Tocopheryl Acetate, Carica Papaya Fruit Extract, Colocasia Antiquorum Root Extract,Mangifera Indica Fruit Extract, Passiflora Incarnata Fruit Extract, Plumeria Acutifolia Flower Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Parfum.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 220 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Opaľovací

Ochranný faktor

Ochranný faktor 30 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Sprej
Rozsah Na telo

Určenie

Určenie Pre dospelých
Kód:  OPA119
Produktové číslo:  5099821001889

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08