Obnoviť stránku

Hami Prvá lyžička Krupicová kaša na dobrú noc 4× 225 g

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hami Prvá lyžička Krupicová kaša na dobrú noc 4× 225 g

Nestačí už vášmu dieťatku k večeri dávka mliečka a často sa v noci budí? Potom je možno čas skúsiť mu dať kašičku. Mliečna kaša Hami Prvá lyžička Krupicová kaša na dobrú noc s príchuťou vanilky je vhodná pre deti od ukončeného 4. mesiaca. Vaše dieťa spoľahlivo zasýti a nebude ho v noci tlačiť bruško. Kašička je aj ideálna, ak začínate zaraďovať do jedálnička vášho drobčeka obilné príkrmy. Obsahuje iba prírodné cukry a vytvorená je z vybraných a starostlivo kontrolovaných obilnín. Rovnako v kašičke nájdete vitamín D a vápnik, ktorý je dôležitý pre správny rast a vývoj kostí. S mliečnou kašou Hami Prvá lyžička Krupicová kaša na dobrú noc bude vaše bábätko spať ako anjelik.

Kľúčové vlastnosti mliečnej kaše Hami Prvá lyžička Krupicová kaša na dobrú noc

  • Vhodná pre deti od ukončeného 4. mesiaca
  • Bez obsahu konzervantov a farbív
  • Ideálna večera pre malé hladné brušká
  • Obsahuje vitamín D a vápnik
  • Mliečna kaša Hami Prvá lyžička Krupicová kaša na dobrú noc je s lahodnou príchuťou vanilky
  • Obsahuje iba prírodné cukry
  • Výhodné balenie 4 kaší

Návod na prípravu:
Na tanier či do misky nalejte 140 ml prevarenej pitnej vody pre dojčatá schladenej na cca 50 °C. Za stáleho miešania pridajte postupne 6 polievkových lyžíc kaše. Konzistenciu kaše môžete podľa potreby upraviť pridaním vody či prášku. Starostlivo zamiešajte a nechajte chvíľu odstáť. Kašu podávajte malou plastovou lyžičkou.

Skladujte na suchom mieste pri izbovej teplote. Po každom použití obal riadne uzatvorte a uchovávajte na suchom mieste. Po otvorení spotrebujte do 3 – 4 týždňov.

Zloženie:
Mlieko prispôsobené veku dieťaťa 65,9 % [sušená demineralizovaná srvátka (z mlieka), sušené odtučnené mlieko, rastlinné oleje (palmový, repkový, kokosový, slnečnicový) (obsahuje emulgátor sójový lecitín), minerálne látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, jodid draselný ), maltodextrín, vitamíny [kyselina L-askorbová (vit.C), D-alfa tokoferol (vit.E), retinylacetát (vit), cholekalciferol (vit. D), D-biotín, tiamínmononitrát (vit. B1), pyridoxinhydrochlorid (vit. B6)], pšeničná krupica 33,77 %, prírodná vanilková aróma

Hmotnosť balenia:
4× 225 g

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 900 g
Počet ks v balení 4 ks

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Pridané vitamíny a minerály, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, Na noc

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 4 mesiacov

Druh kaše

Druh kaše Krupicová

Typ kaše

Typ Mliečna kaša

Príchuť

Príchuť Vanilková
Kód:  BABY10430
Produktové číslo:  8590340136399

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13