Obnoviť stránku

Hami Prvá lyžička Kaša ryžová s banánom 4× 180 g

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hami Prvá lyžička Kaša ryžová s banánom 4× 180 g

Uspokojte hladné bruško vášho malého jedáka s lahodnou kašou od Hami. Túto nemliečnu ryžovú kašu plnú vitamínov a minerálov si zamiluje každé dieťatko. Kaša Hami s banánmi neobsahuje lepok ani kravské mlieko, takže je ideálna pre deti s prejavmi alergií či intoleranciou. Kaša Hami Prvá lyžička je skvelou voľbou pre prirodzený prechod z tekutej stravy pre deti od ukončeného 4. mesiaca. Pripraviť ju môžete z materského, dojčenského alebo HA mlieka (s čiastočne hydrolyzovanej bielkoviny). V ryžovej kaši s banánom nenarazíte na konzervanty ani umelé farbivá. Naopak receptúra kaše zahŕňa dôležitý vitamín D a vápnik pre správny vývoj a rast kostí. Po veľmi chutnej večeri s nemliečnou ryžovou kašou Hami bude vaše dieťatko spokojne a pokojne spinkať.

Kľúčové vlastnosti nemliečnej kaše Hami Prvá lyžička ryžová s banánmi, 4× 180 g

  • Nemliečna ryžová kaša plná vitamínov a minerálov
  • Kaša Hami s banánmi neobsahuje lepok ani kravské mlieko
  • Kaša je ideálna pre deti s prejavmi alergií alebo intoleranciou
  • Nemliečna kaša je vhodná pre deti od ukončeného 4. mesiaca
  • Kašu Prvá lyžička môžete pripraviť z materského, dojčenského alebo HA mlieka
  • Kaša Hami obsahuje vápnik a vitamín D pre správny rast kostí
  • V ryžovej kaši s banánom nenarazíte na konzervanty ani umelé farbivá

Zloženie:
Ryžová múka (87,2 %), cukor, sušený banánový prášok (3,9 %), maltodextrín, minerálne látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, síran zinočnatý), zmes vitamínov (kyselina L-askorbová (vitamín C), D- alfa-tokoferol (vitamín E), niacín, retinylacetát (vitamín A), cholekalciferol (vitamín D), D-panthotenát vápenatý (vitamín B5), pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6), tiaminmononitrár (vitamín B1), D-biotín, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), prírodná banánová aróma

Príprava:
Do taniera alebo misky nalejte 150 ml dojčenského mlieka, ktoré obvykle podávate dieťaťu, s teplotou 40 °C. Za stáleho miešania pridajte postupne 4 polievkové lyžice kaše Hami. Hustotu kaše si môžete upraviť podľa potreby pridaním mlieka či kaše. Dôkladne premiešajte a nechajte chvíľu stáť. Kašu podávajte malou plastovou lyžičkou a pripravujte ju vždy čerstvú.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 720 g
Počet ks v balení 4 ks

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez lepku, Pridané vitamíny a minerály, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 4 mesiacov

Druh kaše

Druh kaše Ryžová

Typ kaše

Typ Nemliečna kaša

Príchuť

Príchuť Banánová
Kód:  BABY10439
Produktové číslo:  8590340130861

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08