Obnoviť stránku

Hami Kaša so 7 obilninami na dobrú noc 4× 225 g

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hami Kaša so 7 obilninami na dobrú noc 4× 225 g

Uspokojte hladné bruško vášho malého jedáka s lahodnou kašou od Hami. Túto mliečnu multicereálnu kašu plnú vitamínov a minerálov si zamiluje každé dieťatko. Kaša Hami s ovocnou príchuťou je vhodná pre deti od ukončeného 6. mesiaca a je ideálnym riešením pri pridávaní prvých obilných príkrmov do jedálneho repertoáru dieťaťa. Receptúra kaše zahŕňa dôležitý vitamín D a vápnik pre správny vývoj a rast kostí. Zvolené obilniny sú starostlivo vyberané a kontrolované. V kaši nenájdete konzervanty ani umelé farbivá. Po veľmi chutnej večeri s viaczrnnou kašou Hami na dobrú noc bude vaše dieťatko spokojné a pokojne spať.

Kľúčové vlastnosti mliečnej kaše Hami so 7 obilninami, 4× 225 g

  • Mliečna multicereálna kaša plná vitamínov a minerálov
  • Kaša Hami s ovocnou príchuťou neobsahuje konzervanty ani umelé farbivá
  • Kaša je ideálna pri pridávaní prvých obilných príkrmov
  • Viaczrnná kaša je vhodná pre deti od ukončeného 6. mesiaca
  • Kaša Hami obsahuje vápnik a vitamín D pre správny rast kostí
  • Zvolené obilniny sú starostlivo vyberané a kontrolované

Zloženie:
Mlieko prispôsobené veku dieťaťa 59,7 % (sušená demineralizovaná srvátka z mlieka), sušené odtučnené mlieko, rastlinné oleje (palmový, repkový, kokosový, slnečnicový), emulgátor sójový lecitín, minerálne látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, jodid draselný), vitamíny (kyselina L-askorbová (vitamín C), DL-alfa tokoferylacetát (vitamín A), cholekalciferol (vitamín D), D-biotín, tiamín mononitrát (vitamín B1), pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6), obilné múky 28,8 % ( pšenica – celozrnná 25,4 %, ovos – celozrnný 0,8 %, ryža 0,6 %, pšeno 0,5 %, jačmeň – celozrnný 0,5 %, raž – celozrnná 0,5 %, kukurica 0,5 %) , jablčný prášok 5 %, maltodextrín, banánové vločky 2 %, hruškový prášok 1,4 %, pomarančový prášok 0,3 %

Príprava:
Do taniera alebo misky nalejte 150 ml prevarenej dojčenskej vody s teplotou 50 – 60 °C. Za stáleho miešania pridajte postupne 4 polievkové lyžice kaše Hami. Hustotu kaše si môžete upraviť podľa potreby pridaním vody či kaše. Dôkladne premiešajte a nechajte chvíľu stáť. Kašu podávajte malou plastovou lyžičkou a pripravujte ju vždy čerstvú.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 900 g
Počet ks v balení 4 ks

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Pridané vitamíny a minerály, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, Na noc

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov

Druh kaše

Druh kaše Multicereálna (viaczrnná)

Typ kaše

Typ Mliečna kaša

Príchuť

Príchuť Ovocná
Kód:  BABY10432
Produktové číslo:  8590340128257

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13