Obnoviť stránku

Hami Kaša ryžová – marhuľová 4× 225 g

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hami Kaša ryžová – marhuľová 4× 225 g

Uspokojte hladné bruško vášho malého jedáka s lahodnou kašou od Hami. Túto mliečnu ryžovú kašu plnú vitamínov a minerálov si zamiluje každé dieťatko. Kaša Hami s marhuľovou príchuťou neobsahuje lepok a je vhodná pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Receptúra kaše zahŕňa dôležitý vitamín D a vápnik pre správny vývoj a rast kostí. Obilniny v marhuľovej kaši sú starostlivo vyberané a kontrolované. Naopak v nej nenájdete konzervanty, pridanú soľ ani umelé farbivá. Mliečna kaša Hami dodá vášmu dieťaťu veľa sily do nového dňa. Na večeru zase marhuľová pochúťka zaplní bruško dieťaťa, po ktorej potom bude spokojne a pokojne driemať.

Kľúčové vlastnosti mliečnej kaše Hami ryžová marhuľová, 4× 225 g

  • Mliečna ryžová kaša plná vitamínov a minerálov
  • Kaša Hami s marhuľovou príchuťou neobsahuje konzervanty, pridanú soľ ani umelé farbivá
  • Kaša Hami obsahuje vápnik a vitamín D pre správny rast kostí
  • Ryžová kaša je vhodná pre deti od ukončeného 6. mesiaca
  • Obilniny v marhuľovej kaši sú starostlivo vyberané a kontrolované
  • Kaša je vhodná na raňajky aj večeru

Zloženie:
Obilnina (ryžová múka 38,3 %), mlieko prispôsobené veku dieťaťa 32,4 % (sušené odtučnené mlieko, sušená demineralizovaná srvátka z mlieka), rastlinné oleje (palmový, repkový, kokosový, slnečnicový), obsahuje emlugátor sójový lecitín, uhličitan vápenatý, zmes vitamínov (C, niacín, D-pantothenát vápenatý, E, B1, B6, A, kyselina listová, K1, biotín, D3, B12), difosforečnan železitý, síran zinočnatý, síran meďnatý, jodid draselný, marhuľový prášok 0,5 % , prírodná marhuľová aróma

Príprava:
Do taniera alebo misky nalejte 150 ml prevarenej dojčenskej vody s teplotou 50 – 60 °C. Za stáleho miešania pridajte postupne 5 polievkových lyžíc kaše Hami. Hustotu kaše si môžete upraviť podľa potreby pridaním vody či kaše. Dôkladne premiešajte a nechajte chvíľu stáť. Kašu podávajte malou plastovou lyžičkou a pripravujte ju vždy čerstvú.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 900 g
Počet ks v balení 4 ks

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez lepku, Pridané vitamíny a minerály, Bez prídavku soli

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov

Druh kaše

Druh kaše Ryžová

Typ kaše

Typ Mliečna kaša
Kód:  BABY10435
Produktové číslo:  8590340128295

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01