Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Hamánek Kura so zeleninou a ryžou 8× 190 g

4,7 9 hodnotení
14,90 €

Hamánek Kura so zeleninou a ryžou 8× 190 g

Zdá sa vám že vášmu bábätku pomaly prestáva stačiť výhradne mliečna strava? Ak sa mu blíži polrok života, je načase obohatiť jeho jedálniček o dohladka rozmixované príkrmy. Hamánek vám pomôže zvoliť tie najlepšie prvé príkrmy a ponúka bohatý výber z mäsovo-zeleninových aj bezmäsitých jedál, ktorými môžete nahradiť obedňajšiu alebo večernú mliečnu dávku. Všetky tieto príkrmy pre deti od ukončeného 5. mesiaca sú bez prídavku soli, korenia a nenájdete v nich ani žiadne dochucovadlá či umelé farbivá.

Mäsovo-zeleninový príkrm Kura so zeleninou a ryžou je navyše bez lepku a bez pridanej mliečnej zložky. Zato obsahuje kvapku rastlinného oleja, ktorý napomáha správnemu vstrebávaniu niektorých vitamínov.

Kľúčové vlastnosti

  • Mäsovo-zeleninový príkrm od ukončeného 5. mesiaca
  • Určené k prvému zoznamovaniu s novými chuťami
  • Dohladka rozmixovaný pre ľahké prehĺtanie
  • Bez prídavku soli
  • Bez korenia, dochucovadiel a umelých farbív
  • Neobsahuje lepok, mliečnu bielkovinu ani laktózu
  • 8× 190 g príkrmu

Zloženie:
voda, mrkva (27% hm), kuracie mäso (10% hm.), ryža (9,5% hm), hrášok (6% hm), ryžová múka (3,5% hm.), paradajkový pretlak, rastlinný olej (repkový), citrónový koncentrát

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 1 520 g
Počet ks v balení 8 ks

XXL balenie

XXL balení Áno

Zloženie

Zloženie Bez lepku

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov

Druh príkrmu

Druh príkrmu Mäsovo-zeleninový
Kód:  BABY5143
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  18595139797871

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08