Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GOLDIM Kozia kaša ryžová 3× 225 g

13,90 €

GOLDIM Kozia kaša ryžová 3× 225 g

Tento príkrm od Goldie je určený pre deti od ukončeného 4. mesiaca veku. Kozia ryžová kaša je výživná, obsahuje vápnik, železo, jód, vitamíny, fosfor, esenciálne mastné kyseliny v podobe slnečnicového a repkového oleja najvyššej akosti, bielkoviny a draslík. Neochutená ryžová kaša Goldie ponúka všetky benefity kozieho mlieka, ľahko sa pripravuje a skvele chutí. Bez palmového oleja, syntetických farbív, dochucovadiel a konzervantov. Neobsahuje lepok, pridaný cukor ani kravské mlieko. V balení nájdete 3 škatuľky po 225 g.

Kľúčové vlastnosti Goldie Kozej kaše, ryžová, 3 ks

  • Ochutená mliečna kaša z kozieho mlieka je určená deťom od ukončeného 4. mesiaca veku
  • Výživný príkrm Goldie Kozia kaša ryžová obsahuje pridané vitamíny a minerály
  • So všetkými výhodami kozieho mlieka
  • Obsahuje slnečnicový a repkový olej najvyššej akosti
  • Bez syntetických farbív, aróm a konzervačných látok
  • Kozia kaša ryžová neobsahuje kravské mlieko ani pridaný cukor
  • Príkrm Goldie je bezlepkový
  • Kaša z kozieho mlieka skvele chutí a ľahko sa pripravuje
  • V balení 3 kusy

Zloženie:
Instantná ryžová múka (52 %); pokračovacia mliečna dojčenská výživa (plnotučné kozie mlieko, repkový olej, slnečnicový olej, srvátkové proteíny kozieho mlieka, prebiotikum – Orafti Synergy1, mliečnan vápenatý, kyselina L-askorbová, nikotínamid, DL-alfa tokoferylacetát, D-pantothenát vápenatý, pyridoxín hydrochlorid, riboflavín, tiamín mononitrát, kyselina listová D-biotín, kyanokobalamín, mliečnan železnatý, retinylpalmitát); cholekalciferol, jodičnan sodný); dextróza

Hmotnosť:
3 × 225 g


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 675 g
Počet ks v balení 3 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Druh kaše

Druh kaše Ryžová

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez lepku, S kozím mliekom, Pridané vitamíny a minerály, Bez pridaného cukru

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 4 mesiacov

Typ kaše

Typ Mliečna kaša

Príchuť

Príchuť Neochutená
Kód:  BABY6908s
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03