Obnoviť stránku

FOREO UFO – Aktívna maska Youth Junkie, 6 balení

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 19,99 €/ks
Pri kúpe 2 ks 19,26 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 18,17 €/ks

FOREO UFO – Aktívna maska Youth Junkie, 6 balení

KOLAGÉNOVÁ PLEŤOVÁ MASKA

Tento ultra bohatý regeneračný komplex vyživuje pleť do hĺbky a dodáva jej pevnejší a hladší vzhľad. Maska je určená na použitie s prístrojom UFO alebo UFO mini a postará sa o dvojminútovú domácu pleťovú kúru, ktorá vyživuje a vyhladzuje pleť a dodáva jej mladší a svieži vzhľad.

SILA TROCH OLEJOV

Bambucké maslo, jojoba a olivový olej obohacujú tento kórejský komplex o hlboko vyživujúce látky ideálne na suchú a zrelú pleť. Aminokyseliny, ktoré sa nachádzajú v kolagéne, obnovujú mladistvú plnosť pokožky tým, že zvyšujú jej elasticitu a hydratáciu. Vitamín E sa postará o efektívnu ochranu proti voľným radikálom, ktoré môžu urýchliť proces starnutia pleti.

KONIEC STARNUTIU PLETI SO ZARIADENÍM UFO

Pleťová maska s vysokým obsahom kolagénu vyhladzuje jemné vrásky, pomáha obnoviť zrelú pleť a dodáva jej pevnejší a mladší vzhľad. Táto bohatá kórejská formula aktivovaná zariadeniami UFO a UFO mini zlepšuje elasticitu, zahladzuje jemné linky, vrásky a omladzuje tvár. Maska Youth Junkie najlepšie funguje na pokožke, ktorá je suchá a vykazuje prvé známky starnutia.

OCHRANNÁ KÚRA NA ZRELÚ A SUCHÚ POKOŽKU

Prvých tridsať sekúnd sa venuje príprave pokožky na absorpciu esencie masky termoterapiou a červeným LED svetlom. Ďalším krokom je minútová pulzácia T-Sonic, ktorá posilňuje produkciu kolagénu a fibroblastov na obnovu pokožky. Kúra končí vyživujúcimi 30 sekundami, ktoré potláčajú známky starnutia, zatiaľ čo vyžarované teplo a pulzácie postupne zoslabujú.

INŠPIROVANÉ KÓREJSKOU STAROSTLIVOSŤOU O PLEŤ

Keď ide o najlepšiu starostlivosť o pleť, svet vzhliada ku Kórei – k rodisku listovej masky a epicentru K-Beauty. Preto sme požiadali o pomoc tých najlepších z kórejských expertov v odbore starostlivosti o pleť a na základe našej spolupráce sme vyvinuli aktivované masky UFO. Maska Youth Junkie, ktorá je vyrobená z plyšového, ultrajemného mikrovlákna, bez problémov kĺže po pleti a odovzdáva jej tie najlepšie ingrediencie, ktoré potrebuje.

KĽÚČOVÉ ZLOŽKY


Kolagén a vitamín E dodávajú pokožke napnutý a pevný vzhľad vďaka svojim antioxidačným schopnostiam a ochrane pred voľnými radikálmi.

Komplex troch olejov omladzuje a zmäkčuje suchú a zrelú pokožku a obnovuje jej hydratáciu.

OŠETRENIE YOUTH JUNKIE

1. Príprava
Termorerapia a červené LED svetlo vyhladzujú a pripravujú pokožku na infúziu esencie masky.
2. Obnova
Červené LED svetlo povzbudzuje produkciu kolagénu, zatiaľ čo termoterapia a T-Sonic pulzácie pomáhajú pokožke absorbovať sérum masky.
3. Výživa
Teplo a pulzovanie postupne ubúda, zatiaľ čo červené LED svetlo naďalej vyhladzuje linky a vrásky.



Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 6 g (0,01 kg)

Špecifikácia

Typ pleti Zrelá

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá, Zrelá

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Proti vráskam
Kód:  FORMA968
Produktové číslo:  F3968

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09