Obnoviť stránku

FOREO

foreo

FOREO

FOREO je švédska spoločnosť, ktorá vyrába zariadenia a produkty na starostlivosť o pleť a ústnu dutinu. Vďaka niekoľkým patentovaným riešeniam sú výrobky FOREO vhodné takmer pre všetky typy pleti žien aj mužov. V ponuke spoločnosti FOREO tak nájdete napríklad kefky na čistenie pleti LUNA, prístroj na spevnenie pleti BEAR alebo zubné kefky ISSA.

foreo luna

Čistiace kefky na pleť FOREO LUNA

Čistiace kefky FOREO LUNA sú určené na každodennú starostlivosť o pleť. Vyrábajú sa z hypoalergénneho neporézneho silikónu a majú tvar, ktorý umožňuje jednoduchú manipuláciu. Čistenie pleti prebieha pomocou 8 000 sonických kmitov za minútu. Tieto kmity odstraňujú zvyšky odumretej pokožky, nečistoty a tuk. Výsledkom je hladšia, jasnejšia pleť a celkový mladší vzhľad. Čistiace kefky FOREO LUNA sa vyrábajú v niekoľkých variantoch a sú určené pre ženy aj pre mužov.

Zubné kefky FOREO ISSA

Zubné kefky FOREO ISSA sú šetrné k ďasnám, ale účinné v boji so zubným povlakom a zubným kameňom. Sú vyrobené z neporézneho silikónu, vďaka čomu sú mäkké, účinné a odolné voči usadzovaniu baktérií. Kvalitné čistenie zaisťuje sonická pulzná technológia Sonic Pulse a 3D hlavica kefky. Zubné kefky FOREO ISSA Mini sú určené pre deti od piatich rokov. Tvarom sú prispôsobené detským zubom a pomocou smajlíkov signalizujú správnosť čistenia.

foreo issa
foreo ufo

Maska na obnovu pleti FOREO UFO

Inteligentné zariadenie FOREO UFO na aplikáciu masiek v sebe kombinuje šesť technológií starostlivosti o pleť s unikátnymi kórejskými receptúrami. Aktivácia masky zaberie len 90 sekúnd a už za tento okamih poskytne vašej pleti hĺbkové ošetrenie ako v salóne. Vychutnajte si nádych luxusu a zažite s FOREO UFO pocit hydratovanej a vyživenej pleti po každom použití. Z ponuky masiek si vyberte tú, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám.

Spevňujúci tvárový prístroj FOREO BEAR

Doprajte svojej pleti okamžitý facelift v pohodlí domova. Jedinečný neinvazívny prístroj FOREO BEAR spevňuje a tonizuje pleť, minimalizuje vrásky a zanecháva pokožku hebkú a žiarivú. Vďaka úplne bezpečnému využitiu mikroprúdu v kombinácii so špeciálnym vodivým sérom dokáže účinne spevniť všetkých 69 svalov na tvári a krku a zároveň pripraviť pleť na vstrebávanie ďalších kozmetických prípravkov.

foreo bear
Spresniť parametre
1 položka

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17