Obnoviť stránku

FOREO UFO – Aktívna maska H2Overdose, 6 balení

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 19,99 €/ks
Pri kúpe 2 ks 19,26 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 18,17 €/ks

FOREO UFO – Aktívna maska H2Overdose, 6 balení

ULTRA HYDRATAČNÁ PLEŤOVÁ MASKA NA SUCHÚ PLEŤ H2Overdose

Táto pleťová maska z mikrovlákna s kyselinou hyalurónovou okamžite dodá vašej vysušenej pleti potrebnú hydratáciu. Maska je navrhnutá na využitie s prístrojom UFO alebo UFO mini a zaistí 2-minútovú kúru na dôkladnú regeneráciu suchej pleti – pretože hydratovaná pleť je zdravá pleť!

DODAJTE VAŠEJ PLETI VLAHU s UFO a UFO mini

Pleťová maska s účinkami hlbokej hydratácie na suchú, dehydratovanú pleť sa dokonale dopĺňa so zariadením UFO a UFO mini. Maska obnovuje vlhkosť pleti, odstraňuje jej nepríjemne napätie a poskytuje suchej, vysušenej pokožke intenzívnu kúru s posilňujúcou hydratáciou.

SCHVÁLENÉ KÓREJSKÝMI EXPERTMI NA KOZMETIKU

Aktívne ingrediencie obsiahnuté v tomto kórejskom zložení zaisťujú okamžité posilnenie a zlepšenie hydratácie, vďaka čomu je pokožka po ošetrení dokonale pružná a hladká. Kyselina hyalurónová slúži ako hydratačný elixír upokojujúci pokožku, ktorá zúfalo potrebuje zvlhčenie a dodáva jej zdravý jas, zatiaľ čo aquaxyl zabraňuje stratám hydratácie a posilňuje bariéru pokožky.

HYDRATAČNÁ PLEŤOVÁ KÚRA S H2Overdose

Kúra pleťovou maskou H2Overdose začína 30 sekundami prípravy pokožky termoterapiou a červeným LED svetlom. V nasledujúcich 60 sekundách sa aktivujú pulzácie T-Sonic na hlbšiu infúziu esencie masky. Posledných 30 sekúnd sa aktivuje zelené LED svetlo na regeneráciu napätej a podráždenej pokožky.

INŠPIROVANÉ KÓREJSKOU STAROSTLIVOSŤOU O PLEŤ

Keď ide o najlepšiu starostlivosť o pleť, svet vzhliada ku Kórei – k rodisku listovej masky a epicentru K-Beauty. Preto sme požiadali o pomoc tých najlepších z kórejských expertov v odbore starostlivosti o pleť a na základe našej spolupráce sme vyvinuli aktivované masky UFO. Maska H2Overdose, ktorá je vyrobená z plyšového, ultrajemného mikrovlákna, bez problémov kĺže po pleti a odovzdáva jej tie najlepšie ingrediencie, ktoré potrebuje.

KĽÚČOVÉ ZLOŽKY


Kyselina hyalurónová okamžite vpraví vlhkosť do pokožky a poskytne jej dokonalú mieru hydratácie.

Aquaxyl posilňuje účinky kyseliny hyalurónovej a zosilňuje prirodzenú bariéru pokožky.

OŠETRENIE MASKOU H2Overdose

1. Príprava
Termoterapia a revitalizačné červené LED svetlo vyhladzujú pokožku a umožňujú lepšiu absorpciu esencie.
2. Hydratácia
Pridávajú sa intenzívne pulzácie T-Sonic, aby vstrekli hydratačné sérum pod pokožku.

3. Upokojenie
Aktivuje sa zelené LED svetlo, aby ukľudnilo suchú a podráždenú pokožku, zatiaľ čo sa znižuje intenzita pulzácie T-Sonic a tepla.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Textilná

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci
Kód:  FORMA951
Produktové číslo:  F3951

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01