Obnoviť stránku

FOREO Spevňujúca pleťová maska Acai Berry UFO/UFO mini pre starnúcu pleť

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 22 €/ks
Pri kúpe 2 ks 21,19 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 19,99 €/ks

FOREO Spevňujúca pleťová maska Acai Berry UFO/UFO mini pre starnúcu pleť

ÚNAVA PO PREBUDENÍ,
MATNÁ PLEŤ ZA OKAMIH

Oživte svoju pleť a doprajte si relaxáciu, akú si zaslúžite. Bobule Acai sú prírodným zdrojom mladosti a zároveň majú antioxidačné účinky, ktoré oživujú pokožku a obnovujú jej mladistvú plnosť. Ošetrenie maskou Acai Berry v kombinácii so zariadením UFO a UFO mini krásne hydratuje vašu pleť a pomáha vyhladzovať jemné linky i vrásky a chráni pleť pred nadmerným starnutím. Maska z bobúľ Acai je vhodná pre akýkoľvek typ pleti, ktorá je unavená a potrebuje získať sviežosť a navrátiť plný vzhľad a pevnosť. Balenie obsahuje 6 masiek, vďaka ktorým sa budete cítiť ako znovuzrodená.

HLAVNÉ ZLOŽENIE

BOBULE ACAI z Brazílie

Bobule Acai vďaka bohatému obsahu antioxidantov pôsobia proti nadmernému starnutiu pleti, spevňujú ju a vyhladzujú. Bobule sú tiež známe pre svoj široký rad priaznivých vplyvov na naše zdravie. Nie nadarmo je toto ovocie označované ako fontána mladosti, ktorá pleť spevňuje a chráni ju pred škodlivými radikálmi. Zároveň zaručuje, že bude vaša pokožka hladká a krásna.

BAMBUCKÉ MASLO

Bambucké maslo je ideálne pre suchú, zrelú pleť, ktorú zjemňuje, vyhladzuje a udržuje ju dlhodobo hydratovanú. Vytvára bariéru, ktorá s dlhotrvajúcim efektom bráni prebytočnej vlhkosti.

VYROBENÉ BEZ

FOREO Acai je vyrobené bez sulfátov SLS, SLES, parabénov, formaldehydu, činidiel uvoľňujúcich formaldehyd, ftalátov, minerálneho oleja, oxybenzónu, retineylpalmitátu, uhoľného dechtu, hydrochinónu, triklozánu a trichlórkarbánu. Zloženie je 100 % rastlinné, biologicky rozložiteľné a obsahuje menej ako 1 % syntetických vonných látok.

  • FOREO bobule Acai pomáhajú vyhladiť jemné linky a vrásky
  • Viditeľne oživuje matnú, unavenú pleť a obnovuje mladistvý vzhľad pleti
  • Hydratuje pleť, a navracia jej tak plný vzhľad a lesk
  • Produkty FOREO sú dermatologicky testované
  • Netestované na zvieratách
  • Vegan

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné
Typ pleti Atopická a ekzematická, Citlivá, Mastná

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá

Účinok

Účinok Rozjasňujúci
Kód:  FORPM403
Produktové číslo:  F9403

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11