Obnoviť stránku

FINISH To najlepšie pre vašu umývačku

4,9 79 hodnotení
Kód bude uplatnený automaticky.
14,37 €
Garancia najlepšej ceny
16,90 €

FINISH To najlepšie pre vašu umývačku

Pokiaľ chcete udržať svoju umývačku v dokonalom stave po mnoho rokov, odporučíme vám sadu prostriedkov značky FINISH. Súprava obsahuje soľ, leštidlo, osviežovač, čistič a čistiace kapsule.  Výrobky je vhodné používať obzvlášť v prípade tvrdej a stredne tvrdej vody. Súprava týchto výrobkov ochráni umývačku pred vodným kameňom. 

Kľúčové vlastnosti sady do umývačky FINISH

  • Súprava do umývačky FINISH udrží vašu umývačku v dobrom stave
  • Je vhodná najmä na tvrdú a stredne tvrdú vodu
  • Obsahuje soľ, leštidlo, osviežovač, čistič a čistiace kapsule
  • Súprava do umývačky FINISH ochráni umývačku pred vodným kameňom

Súprava do umývačky FINISH prináša to najlepšie na vašu umývačku

Soľ FINISH má špeciálne zloženie na zmäkčenie vody a tým zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa.  Na udržanie umývačky v čistom stave sa postará tekutý čistič FINISH, ktorý odstráni aj skryté nečistoty. Jeho používanie je žiaduce každé 3 mesiace. Na obzvlášť mastné usadeniny je tu pripravený odmasťovač FINISH, ktorý vyčistí všetky rúry, trysky aj filter. Aby váš riad bol nádherne lesklý sa postará leštidlo FINISH All in One. Je vhodné aj na ekologické umývacie cykly s nižšou spotrebou vody a energie. Leštidlo umožňuje rýchlejšie schnutie riadu a tým zabraňuje zachytávaniu kvapiek vody na skle. Na odstránenie nepríjemného zápachu zo zvyškov jedla je v sade pribalený osviežovač FINISH, ktorý vydrží počas 60-umývacích cyklov. 

Obsah balenia: 
2× FINISH Soľ 1,5 kg
FINISH Leštidlo Shine&Dry Lemon 800 ml
2× FINISH Osviežovač Odor Stop Easy Clip
FINISH Čistič umývačky 250 ml
FINISH Kapsule na čistenie umývačky 3 ks



Zloženie

5 % alebo viac, ale menej ako 15 % bieliace činidlá na báze kyslíka, polykarboxyláty, fosfonáty. Ďalej obsahuje enzýmy (subtillsin amylasa)

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno
Kód:  MYC502
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5999109582003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16