Obnoviť stránku

FINISH to najlepšie pre vašu umývačku

4,9 157 hodnotení

FINISH to najlepšie pre vašu umývačku

Chcete si dopriať dokonale umytý riad a kvalitnú starostlivosť o vašu umývačku zároveň? Súprava FINISH to najlepšie pre vašu umývačku obsahuje všetky potrebné čistidlá. Nájdete v nej leštidlo Shine & Dry Regular, ktoré pri oplachovaní pomáha odstrániť zvyšky umývacieho prostriedku i jedla. Finnish soľ zmäkčuje vodu, čím predchádza vzniku škvŕn a zvyšuje účinnosť umývacieho prostriedku. Osviežovač riadu aj umývačku prevonia sviežou vôňou citrónu a limetky. Po dokončení umývania je vhodné použiť aj čistič umývačky v prášku, ktorý odstraňuje mastnotu a vodný kameň, prečistí filter aj rotačné ramená a odpad. Čistič umývačky v tabletách zase udrží umývačku v perfektnom stave. FINISH to najlepšie pre vašu umývačku ponúka súpravu všetkého, čo k umývaniu riadu potrebujete.

    

Kľúčové vlastnosti súpravy drogérie FINISH to najlepšie pre vašu umývačku

  • Súprava čistiacich prostriedkov do umývačky
  • Dokonale umyje riad aj umývačku
  • Zanechá za sebou sviežu vôňu
  • Výrobky značky FINISH sú mimoriadne účinné
  • V súprave nájdete spolu 5 výrobkov

Zloženie:
Leštidlo Shine & Dry Regular: 5 – 15 % neiónové povrchovo aktívne látky, < 5 % konzervačné činidlá (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone). Nebezpečné látky: isotridekanol, etoxylovaný

Osviežovač: výrobok obsahuje: 5 % alebo viac, ale menej ako 15 % bieliace činidlá na báze kyslíka, menej ako 5 % polykarboxyláty, fosfonáty, neiónové povrchovo aktívne látky, enzýmy (subtilizín, amyláza), parfum.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Určenie

Určenie Do kuchyne

Počet kusov

Počet kusov 6 ks

Hmotnosť

Hmotnosť 4 kg

Objem

Objem 1 600 ml
Kód:  MYC190
Produktové číslo:  5997321735887
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08