Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FINISH Professional 125+15 ks

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FINISH Professional 125+15 ks

Tablety do umývačky FINISH Professional 125 + 15 ks teraz prichádzajú v ekonomickom balení so 140 tabletami určenými do všetkých typov profesionálnych umývačiek, ktoré sú vybavené systémom automatického dávkovania a dĺžkou umývania 1 až 5 minút. Tablety Finish Professional obsahujú 3 umývacie zložky, ktoré spoločne zaisťujú perfektný výsledokVďaka bielej zložke s účinnými umývacími látkami je riad čistý a blýskavý, modrá zložka potom obsahuje špeciálny bieliaci aktivátor proti odolným škvrnám (napr. od rúžu, kávy, čaju, ovocných štiav atď). O naozaj tvrdošijné nečistoty a zvyšky jedál sa postará červená guľôčka Power Ball s obsahom zmäkčovadla. Výsledkom je naozaj žiarivo čistý riad bez kompromisov.

Kľúčové vlastnosti tabliet do umývačky FINISH Professional 125 + 15 ks

  • Ekonomické balenie so 140 tabletami je určené do všetkých typov profesionálnych umývačiek
  • Umožňuje ľahké dávkovanie
  • Prípravok je vhodný na krátke a intenzívne umývacie procesy najmä v gastronómii
  • Špeciálne 3-fázové zloženie zanecháva dokonalý výsledok bez nečistôt a zvyškov jedla

Parametre a špecifikácia:
Obsah:
140 tablet

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh Klasické

Podľa radu

Podľa radu Classic
Kód:  MYC212
Produktové číslo:  4002448103127
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02