Obnoviť stránku

FINISH Lemon 250 ml + DEO Lemon

4,9 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FINISH Lemon 250 ml + DEO Lemon

Čistič spolu s citrónovou vôňou vám zaručí optimálny výkon a bezproblémový chod umývačky. Čistič by sa mal použiť aspoň raz za mesiac. Potom je zaručené, že vykurovacie teleso a ramená s tryskami nebudú zanesené špinou, nánosom tuku, oleja a ďalšími organickými zvyškami. Fungovanie čističa je založené na bezpečnom a efektívnom štiepení a odstraňovaní minerálneho nánosu vnútri umývačky. Osviežovač má špeciálne dvojité komory, ktoré účinkujú súčasne. V jednej komore je vôňa citrónu a v druhej potom limetka. Po ukončení umývacieho cyklu a otvorení umývačky budete cítiť miesto nepríjemných zápachov len osviežujúcu citrónovú a limetovú arómu.

Kľúčové vlastnosti

  • Zaručuje optimálny výkon a bezproblémový chod
  • Odstraňuje organické zvyšky, tuk a olej
  • Dvojité komory osviežovača
  • Dve vône
  • Výdrž vôňe je až 60 umývacích cyklov

Zloženie

Výrobok obsahuje: parfum, 5-15%: isotridekanol etoxylovaný (neiónové povrchovo aktívne látky), 15-30%: kyselina citrónová. Nebezpečné látky: kyselina citrónová, isotridekanol etoxylovaný.

Upozornenie

Spôsobuje vážne poškodenie očí. Bezpečnostné upozornenia: Pred použitím si prečítajte etiketu. Uchovávajte mimo dosahu detí. Používajte ochranné okuliare/tvárový štít. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM alebo lekára. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Po manipulácii dôkladne umyte ruky. Použité obaly odložte na miesto určené obcou na ukladanie odpadu! Obal odovzdajte na recykláciu až po jeho dôkladnom vyprázdnení.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov 2 ks

Objem

Objem 250 ml
Kód:  MYC079
Produktové číslo:  5997321733838
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04