Obnoviť stránku

FENJAL Sensitive Telové mlieko 400 ml

5 1 hodnotení
7,99 €

FENJAL Sensitive Telové mlieko 400 ml

FENJAL

Zažite prirodzenú vláčnosť s vôňou bielych kvetov. Rad FENJAL Sensitive Touch je určený pre prirodzenú hebkosť pokožky. Tieto prípravky sú na báze vysokej technológie s využitím prírodných zložiek. Odhaľte tak ideálnu kombináciu sily prírody a najnovších vedeckých poznatkov v spojení s nádhernou čistou vôňou bielych kvetov. Prírodné zložky rastlinných výťažkov a vitamínov dodávajú telovému mlieku jednoduchosť a originalitu. Je obľúbené u zákazníčok, ktoré mu dôverujú viac ako abstraktným pojmom iných extrahovaných látok.

Nežná, svieža a čistá vôňa zahalí celé vaše telo a omámi vaše zmysly. Vrchné tóny odhalia čerstvé ovocné zložky ananásu, broskyne a marhule. Srdce patrí bielym kvetom, ktoré vôni dodávajú nezameniteľný charakter. V základe nájdeme tóny santalového dreva, kokosu a pižma.

Aktívne zložky - rastlinné oleje a obilné výťažky:

Rastlinný olej
Kozmetické účinky rastlinných olejov boli dobre známe už v období antiky. Nielenže pomáhajú pokožke k rýchlejšej regenerácii, ale zároveň jej poskytujú hydratáciu vďaka obsahu nenasýtených mastných kyselín a vitamínov a vytvárajú na nej ochranný film.
Olej z marhuľových jadier
Tento ošetrujúci hydratačný olej vďaka podielu nenasýtených mastných kyselín a vitamínov vyhladzuje suchú citlivú pokožku, a tým predchádza jej predčasnému starnutiu.
Mandľový olej
Jemný olej, ktorý sa vyznačuje dobrou znášanlivosťou s pokožkou. Prispieva k zvláčneniu a spevneniu pokožky.
Sójový olej
Obsahuje vysoký podiel nenasýtených mastných kyselín a vitamínu E, chráni pokožku tela pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.
Obilné výťažky
Obsahujú látky, ktoré upokojujú a nedráždia pokožku. Podráždením môže pokožka postupne strácať svoju pružnosť, čo môže urýchliť tvorbu vrások. Obilniny svojimi upokojujúcimi účinkami dokážu tento proces zmierniť.

Typ pokožky:
Pre citlivú pokožku.

Použitie:
Telové mlieko aplikujte ráno a/alebo večer na celé telo ľahkým hladením.

Objem:
400 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Spevňujúci
Špecifikácia Prírodné, Vegánske
Rad Mandľový

Problémy

Problémy Na veľmi suchú pokožku

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Objem

Objem 400 ml
Kód:  TM011
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4013162025732

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06