Obnoviť stránku

FA Men Sport Double Power 150 ml

4,7 37 hodnotení
Cenová bomba
2,59 € Ušetríte 0,40 €

FA Men Sport Double Power 150 ml

Objavte silu mužského antiperspirantu FA Men Sport Double Power a cíťte jeho stimulujúcu vôňu. Efektívne antiperspiračné zložky bojujú proti baktériám a poskytujú až 72 hodín ochrany tela. Antiperspirant absorbuje pot, takže môžete zažiť neobmedzený pohyb bez pocitu nepríjemnej vlhkosti v podpaží po celý deň. Neobsahuje alkohol a nedráždi vašu pokožku. Vychutnajte si svoj deň s novou vôňou extra ochranného antiperspirantu.

Hlavné výhody antiperspirantu FA Men Sport Double Power

  • Pánsky antiperspiračný sprej
  • Až 72 hodín ochrany tela
  • Silné vstrebávanie potu
  • Antiperspirant FA Men Sport Double Power bojuje proti baktériám
  • Obsahuje 0% alkoholu
  • Pre sviežosť a dlhotrvajúcu vôňu

Použitie:
Pred použitím pretrepte. Sprej držte vo zvislej polohe vo vzdialenosti minimálne 15 cm. Aplikujte krátkymi strekmi do podpazušia.

Zloženie:

Butane, Propane, Aqua, Aluminum chlorohydrate, Propylene glycol, C10-13 isoparaffin, Isobutane, Isopropyl myristate, Dimethicone, Parfum, PEG/PPG-18/18 dimethicone, Isoceteth-20, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Hexyl cinnamal, Citronellol, Cyclomethicone, Coumarin, Geraniol

 

Zloženie

Butane Propane Aluminum chlorohydrate Ethylhexyl palmitate Isobutane Triethyl citrate C9-12 alkane Dimethicone Isopropyl myristate Parfum (fragrance) C12-15 alkyl benzoate Disteardimonium hectorite Propylene Carbonate Linalool Limonene Hexyl cinnamal Citronellol Geraniol Coumarin Benzyl alcohol

Parametre a špecifikácia

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Antiperspirant

Určenie

Určenie Pánske

Typ

Typ V spreji

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Dlhotrvajúci

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Vôňa

Vôňa Svieža

Objem

Objem 150 ml
Kód:  DEO163
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9000100736763
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12