Obnoviť stránku

FA Island Vibes darčeková súprava

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FA Island Vibes darčeková súprava

Darčeková súprava FA Island Vibes predstavuje skvelú kombináciu dvoch ošetrujúcich darčekov pre ženy. Súpravu tvorí sprchový gél a dezodorant značky Fa. Sprchový gél Fa Fiji Dream sa vďaka jemnej a výživnej receptúre stará o pokožku, účinne ju čistí a chráni pred vysúšaním. Dvojicu darčekov dopĺňa dezodorant Fa Fiji Dream, ktorý ženám poskytne príjemnú dámsku vôňu a účinnú ochranu pred potom, a to až po dobu 48 hodín. S touto kozmetickou darčekovou kazetou venujete ženám pocit sviežosti a vôňavej starostlivosti.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy FA Island Vibes (sprchový gél a dezodorant)

  • Elegantná darčeková kazeta pre ženy
  • Darčeková súprava FA pre intenzívnu starostlivosť o pokožku
  • Súpravu tvorí sprchový gél a dezodorant značky FA zo série Fiji Dream
  • Sprchový gél Fa Fiji Dream pre intenzívnu starostlivosť o pokožku a jej ochranu pred vysúšaním
  • Dezodorant Fa Fiji Dream s presnou tryskou pre ochranu pred potom po dobu 48 hodín
  • Darčeková súprava dvoch vynikajúcich kozmetických prípravkov pre ženy

Sprchový gél Fa Island Vibes Fiji Dream jednoduchý a príjemný spôsob starostlivosti o pokožku

Až sa po náročnom dni budete chcieť osviežiť teplou sprchou, vyskúšajte sprchový gél FA Island Vibes Fiji. Jeho príjemná vôňa melónu a ylang-ylang uvoľní vaše zmysly a vy sa budete cítiť príjemne a oddýchnuto. Sprchový gél vďaka svojmu zloženiu vytvára na tele bohatú penu a zanecháva pocit hebkej pokožky. Pre každodennú starostlivosť o vašu pleť používajte sprchový gél FA Island Vibes Fiji, vaša pokožka bude hydratovaná, rozjasnená a bude mať zdravý vzhľad.

Aktívne látky:
Rastlinné výťažky z melóna a ylang-ylang – majú zvlhčujúce a vitalizujúce hydratačné účinky, vďaka ktorým je pokožka pevnejšia a menej sa vysušuje.

Použitie:
Sprchový gél naneste v primeranom množstve na vlhkú pokožku a jemnými krúživými pohybmi vytvorte bohatú penu. Po umytí dôkladne opláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodi acetate, Cocamidopropyl Betaín, polyquaternium-7, Sodium Chloride, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, PEG-120 Metyl Glucose Dioleate, Benzophenone-4, Tocopherol, Citric Acid , Limonene, Benzyl Alcohol, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Geraniol, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, CI 14700, CI 17200

Dezodorant Fa Island Vibes Fiji Dream s dlhou výdržou a príjemnou vôňou

Dámsky antiperspirant FA Island Vibes Fiji Dream poskytuje účinnú ochranu proti nadmernému poteniu i proti pachu potu po dobu 48 hodín. Antiperspirant zanecháva po nanesení na tele príjemnú vôňu vodného melónu a kanangy a perfektný pocit sviežosti. Neobsahuje alkohol a je veľmi šetrný k pokožke. Kúpte si účinný antiperspirant a udržujte svoje telo voňavé a svieže po celé dni aj noci!

Použitie:
Nanášajte zo vzdialenosti 30 cm priamo na čistú pokožku v podpazuší. 

Zloženie:
Butane, Propane, Etylhexyl palmitate, Aluminum Chlorohydrate, izobután-Cyclomethicone, Dimethicone, Parfum, Izopropyl Myristate, triethylis Citrate, Disteardimonium Hectorite, Hydrolyzed Corn Starch Octenylsuccinate, Propylene Carbonate, Citronellol, Hydrated Silica, Silica, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, benzyl Alcohol

Darčeková kazeta obsahuje:
1 × sprchový gél Fa Island Vibes Fiji dream
1 × dezodorant Fa Island Vibes Fiji Dream

Kód:  VBAL0674
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9000101225242
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19