Obnoviť stránku

EVELINE Cosmetics Slim Therapy 24kGold 250 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVELINE Cosmetics Slim Therapy 24kGold 250 ml

Luxusné spevňujúce sérum na telo EVELINE Cosmetics Slim Therapy 24kGold bolo vyvinuté v spolupráci s americkými špecialistami pre perfektnú modeláciu vašej siluety, spevnenie tela a podporu obnovy kolagénu. Konečne bezchybne spevníte svoje problematické partie! Sérum s vysoko aktívnymi látkami totiž pomáha odbúrať tukové tkanivo, predchádza ochabovaniu pokožky a viditeľne zoštíhľuje. Obsahuje mikročiastočky čistého 24-karátového zlata, ktoré stimuluje syntézu kolagénu a zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a novú generáciu peptidov Matrixyl®3000, ktorá pozitívne stimuluje kožné bunky. Po 14 dňoch používania je viditeľne znížený objem tukových tkanív a spevnená pokožka. Doprajte si krásne vytvarovanú postavu a vychutnávajte si novo nadobudnuté sebavedomie!

Kľúčové vlastnosti luxusného spevňujúceho séra na telo EVELINE Cosmetics Slim Therapy 24kGold 250 ml

  • Inovatívne zloženie bolo vyvinuté v USA
  • Sérum obsahuje mikročiastočky 24-karátového zlata, ktoré sa postarajú o zlepšenie pevnosti a pružnosti vašej pokožky, komplexy zabraňujúce akumulácii tuku a BioExtrakt z afrického stromu
  • Príjemná a ľahká parfumácia
  • Sérum na telo EVELINE Cosmetics Slim Therapy 24kGold má konzistenciu telového balzamu, takže jeho používanie bude ešte príjemnejšie
  • Pomáha odbúrať tukové tkanivo, modeluje postavu, viditeľne zoštíhľuje a spevňuje pokožku

Aktívne látky

24-karátové zlato zaručuje pozitívnu syntézu kolagénu a podporných tkanív, zvyšuje pružnosť a pevnosť pokožky a pomáha zabraňovať kumulácii tuku.

Matrixyl®3000 je nová generácia peptidov, ktorá pozitívne stimuluje kožné bunky a spevňuje pokožku.

Komplex Pro Sveltyl sa postará o posilnenie štruktúry pokožky a zníženie celulitídy.

Kigelia africana je BioExtrakt z afrického stromu, ktorý spevňuje a zlepšuje pružnosť pokožky.

Použitie:
Dvakrát denne jemnými krúživými pohybmi vmasírujte sérum do čistej pokožky. Venujte sa predovšetkým oblastiam vyžadujúcim spevnenie (bruško, boky a stehná) a masírujte než sa sérum úplne vstrebe do pokožky.

Zloženie:
Aqua (Water), Paraffinum Liquidum, Izopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Etylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Propylene Glycol, Betaíne Panthenol, Caffeine, Hydrolyzed Silk Extract, Nelumbo Leaf Extract, Kigelia Africana Leaf Extract Palmitoyl Tetrapeptide- 7, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Gold, Lecithin, Sodium Polyacrylate, Butylene Glycol, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Metylparabén, Ethylparabén, Butylparabén, Propylparabén, DMDM Hydantoín, Hydrogenated Polyisobutene Sodium Lactate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77820, CI 77891, Disodium EDTA, Sodium Salicylate, Carbomer, Silica, Polysorbate 20, (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides)

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Špecifikácia

Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Spevnenie pokožky
Kód:  TM378
Produktové číslo:  5901761955217
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18