Obnoviť stránku

EVELINE Cosmetics Slim Extreme 4D Gold peeling 250 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVELINE Cosmetics Slim Extreme 4D Gold peeling 250 ml

Inovatívna peelingová masáž s 24-karátovým zlatom na podporu chudnutia vyvinutá na základe najnovších poznatkov svetovej kozmetológie a estetickej medicíny. Peeling dôkladne odstraňuje odumreté bunky. 24-karátové zlato, v kombinácii s kyselinou hyalurónovou BioHyaluron Slim Complex, guaranou a kofeínom, účinne stimulujú mikrocirkuláciu v podkožnom tkanive, odstraňujú toxíny nahromadené v bunkách, čo vedie k znateľnej redukcii celulitídy. Vďaka extraktu z morských rias tento prípravok hydratuje, vyhladzuje a posilňuje pokožku. Účinok chudnutia je posilňovaný tým, že aktívne zložky peelingu prenikajú do hlbších vrstiev kože.

Kľúčové vlastnosti

  • Inovatívny masážny peeling s 24-karátovým zlatom
  • Podporuje chudnutie a tvarovanie tela
  • Odstraňuje odumreté bunky a vyhladzuje pokožku
  • Odstraňuje toxíny nahromadené v kožných bunkách
  • Viditeľne redukuje celulitídu
  • Výťažky z morských rias hydratujú pokožku

Jedinečný 4D Effect

Tento úžasný masážny peeling bojuje na viacerých frontoch a podporuje chudnutie a tvarovanie v štyroch rozmeroch. Po prvé pokožku hydratuje a vyhladzuje, ďalej potom zjemňuje a napína, posilňuje jej štruktúru a hlavne účinkuje až 48 hodín.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml
Kód:  TM183
Produktové číslo:  5907609380944
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18