Obnoviť stránku

EVELINE COSMETICS Oils Of Nature Dry Oil Regenerating Serum 125 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVELINE COSMETICS Oils Of Nature Dry Oil Regenerating Serum 125 ml

Regeneračné sérum EVELINE COSMETICS Oils Of Nature Dry Oil Regenerating Serum s objemom 125 ml rozmaznáva pokožku tváre a tela luxusnou starostlivosťou, intenzívne ju hydratuje a vyživuje. Poskytuje jej regeneráciu a navracia mladistvý vzhľad. Pokožku prevonia príjemnými a sviežimi tónmi inšpirovanými vôňou DKNY Be Delicious. Jeho zloženie bohaté na blahodarné prírodné oleje nezanecháva mastný film a rýchlo sa do pleti vstrebáva. Pomocou praktického rozprašovača sa vám bude sérum ľahko a pohodlne aplikovať. Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti, môžete ho použiť ako na tvár, tak aj na telo.
Aktívne látky:
Zloženie regeneračného séra EVELINE COSMETICS Oils Of Nature Dry Oil Regenerating je obohatené o desať prírodných olejov - marula, abyssinian, citrón, argan, pomaranč, sója, avokádo, grapefruit, hroznové jadrá a slnečnica.

Použitie:
Malé množstvo olejového séra jemne vmasírujte na suchú alebo vlhkú tvár a telo. Prípravok skvele slúži aj ako sérum na suché končeky vlasov.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 125 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Regeneračný, Vyživujúci

Vlastnosti

Vlastnosti Regeneračný
Kód:  PLK373
Produktové číslo:  5901761901160
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06