Obnoviť stránku

ELMEX Sensitive Professional Gentle Whitnening 3× 75 ml

5,0 164 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,79 €

ELMEX Sensitive Professional Gentle Whitnening 3× 75 ml

Zubná pasta pre citlivé zuby s osviežujúcou chuťou a exkluzívnym patentovaným zložením Elmex Sensitive Professional s PRO-ARGIN technológiou. Ide o najnovší pokrok v starostlivosti o citlivé zuby. Vďaka použitiu tejto unikátnej technológie, ktorú používajú zubní lekári pri liečbe precitlivenosti zubov, dochádza k uzatváraniu dentínových tubulov, ktoré vedú k nervovým zakončeniam, čím je bolesť blokovaná. Pri pravidelnom používaní zubná pasta ELMEX Sensitive Professional Gentle Whitening vytvára ochrannú bariéru pred precitlivenosťou zubov, bieli ich povrch, jemne odstraňuje škvrny a zároveň vám zaistí dlhotrvajúcu úľavu od bolesti.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty ELMEX Sensitive Professional Gentle Whitening

  • Kvalitná zubná pasta ELMEX je vhodná pre citlivé zuby
  • Patentované zloženie Elmex SENSITIVE PROFESSIONAL s PRO-ARGIN technológiou
  • Blokuje bolesť precitlivených zubov, zaistí dlhotrvajúcu úľavu od bolesti
  • ELMEX Sensitive Professional Gentle Whitening bieli povrch zubov, odstraňuje škvrny
  • Klinicky overené

Aktívna látka:
PRO-ARGIN technológia – uzatvára kanáliky vedúce k zubnému nervu, čím blokuje bolesť

Používanie:
Na okamžitú úľavu od bolesti aplikujte pastu špičkou prsta priamo na citlivý zub a jemne masírujte po dobu jednej minúty dvakrát denne. Túto metódu nepoužívajte u detí do 12 rokov. Inak vykonávajte klasické čistenie zubov po nanesení malého množstva pasty na zubnú kefku. Po použití uzavrite viečko.
Deti vo veku do 6 rokov vrátane:Pri čistení zubov použite množstvo zubnej pasty veľkosti zrnka hrachu pod dohľadom dospelej osoby, aby ste obmedzili prehltnutie na minimum.

Zloženie:
Calcium carbonate, Aqua, Sorbitol, Bicarbonate, Sodium lauryl sulfate, Sodium monofluorophosphate (1 450 ppm F), Aroma, Cellulose gum, Sodium bicarbonate, Tetrasodium pyrophosphate, Titanium dioxide, Benzyl alcohol, Sodium saccharine, Xanthan gum, Limonene, Arginine 8 % .


Zloženie

Zloženie:
Uhličitan vápenatý, Aqua, Sorbitol, Bicarbonate, Laurylsulfát sodný, Sodium monofluorophosphate (1450 ppm F? ), Aróma, Celulózová guma, Sodium bicarbonate, Tetrasodium pyrophosphate, Titanium dioxide, Benzyl alcohol, Sodium saccharin, Xanthan gum, Limonene, Arginín 8%.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom

Objem a príchuť

Objem 225 ml
Príchuť Mentolová
Kód:  ZUB937
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590232000432
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12