Obnoviť stránku

ELMEX

elmex banner

Siahnite po istote, vyberte elmex

Značka ústnej hygieny elmex vznikla v roku 1963 vo Švajčiarsku a patrí k absolútnym špičkám na trhu. Produkty elmex sú vhodné pre všetky vekové skupiny a vďaka tomu, že sa vzájomne dopĺňajú, prinášajú komplexnú starostlivosť o ústnu dutinu. Značka ponúka tri základné rady zacielené na určitý problém. Oranžový rad efektívne chráni a bojuje proti zubnému kazu, zelený je ideálny pre citlivé zuby a fialový účinne chráni zubnú sklovinu. V jednotlivých radoch je k dispozícii zubná pasta elmex®, zubná kefka elmex®, ústna voda elmex®, elmex® gél a produkty na čistenie medzizubných priestorov.

elmex caries

Ochrana pred zubným kazom s radom elmex Caries

Základné zubné pasty elmex obsahujú aminfluorid, ktorý remineralizuje zubnú sklovinu a zvyšuje tak jej odolnosť voči pôsobeniu kyselín. Profesionálny rad elmex Anti-Caries Professional je založený na unikátnej technológii Neutralizácie cukrových kyselín. Kombinácia technológie Neutralizácia cukrových kyselín, fluoridu a vápnika opätovne posilňuje oslabené zuby 4× vyšším množstvom minerálov*. Používanie ústnej vody elmex Caries Protection spolu s elmex pastou zvyšuje prevenciu počiatočného štádia zubného kazu o 34 % v porovnaní s jednoduchým čistením zubnou pastou.

* V porovnaní so zubnou pastou obsahujúcou 1 450 ppm fluoridu (fluorofosforečnan sodný)

Ochrana pre citlivé zuby s radom elmex Sensitive

Zelený rad elmex Sensitive je určený pre citlivé zuby. Produkty z tohto radu sa delia na základné a profesionálne podľa úrovne citlivosti zubov. Základný rad s aminfluoridom vytvára okolo obnažených zubných krčkov ochranu, a tak je vhodný pre každodennú starostlivosť. Profi rady sú založené na patentovanej technológii Pro-Argin, ktorá uľavuje od bolesti citlivých zubov. Doplnkové používanie ústnej vody elmex Sensitive chráni proti zubným kazom v oblasti krčkov 3-krát lepšie ako samotné používanie zubnej pasty.

elmex sensitive professional
elmex opti-namel

Ochrana zubnej skloviny s radom elmex Opti-namel

Zubná pasta elmex® Opti-namel remineralizuje a spevňuje oslabenú zubnú sklovinu. Minerály sa pre posilnenie oslabených miest usadzujú na zubnej sklovine a vytvárajú tak ochrannú vrstvu pred vplyvom kyselín z jedla. Vaše zuby tak zostanú zdravé a odolné.


Starostlivosť o detské zuby s radmi elmex Kids a Junior

Značka elmex® detské portfólio rozdeľuje na dva rady. Pre deti od narodenia do 6 rokov je odporúčaný rad elmex® Kids a následne od 6 do 12 rokov je vhodné nadviazať so starostlivosťou elmex® Junior. Zloženie je založené na komplexe aminfluoridov, ktorý pomáha chrániť zuby pred zubným kazom. Detské zubné kefky elmex sú vyvinuté v spolupráci s odborníkmi a zodpovedajú motorickým schopnostiam a potrebám detí v danom veku. Produkty elmex® sú tak ideálnou a spoľahlivou voľbou. Vyobrazené produkty elmex® sú kozmetické prípravky.

elmex pro děti
Spresniť parametre
50 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17