Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

ELMEX Sensitive 400 ml

4,9 123 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,59 €

ELMEX Sensitive 400 ml

Kvalitná ústna voda značky Elmex je určená pre všetkých, ktorí trpia citlivosťou zubov. Pri každodennom používaní sa stane účinným ochrancom vašich obnažených zubných krčkov. Táto jedinečná ústna voda obsahuje aminfluorid, ktorý vytvára vrstvu proti zubným kazom. Dodržujte ústnu hygienu s ústnou vodou Elmex Sensitive a zbavte sa precitlivenosti zubov!

Jedinečné vlastnosti:

  • Chráni pred vznikom zubných kazov
  • Znižuje rozpustnosť zubnej skloviny
  • Pomáha zbavovať sa precitlivenosti zubov

Ide o ideálny doplnok každodennej zubnej starostlivosti. Ústnu vodu aplikujte minimálne jedenkrát denne na dobu 30 sekúnd. Vodu nepregĺgajte, ale vypľúvajte. Po vypláchnutí zostane vo vašich ústach príjemná vôňa. V predaji je vo výhodnom balení 400 ml. Odhaľte svoj úsmev.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Vlastnosti Pre citlivé zuby, Proti zubnému kazu, Bez alkoholu

Objem

Objem 400 ml
Kód:  ZUB139
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7610108065370
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18