Obnoviť stránku

ELMEX Junior 6-12

4,9 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,19 €

ELMEX Junior 6-12

Už ste s vašimi deťmi vo fáze obmeny chrupu? Tak práve pre toto obdobie bola navrhnutá a vyrobená špeciálna kefka Elmex Junior. Jej X vlákna boli predĺžené a navrhnuté tak, aby prenikli čo najhlbšie do ťažko čistiteľných miest a medzizubných priestorov. Pomocou nich sa odstráni zubný povlak a pomôžu tomu, aby sa zabránilo tvorbe zubného kazu.

Vlákna sú okrem iného tiež mäkké a zaoblené, preto na zuby netlačia, čistenie je jemné a veľmi komfortné. Okrem toho je tu unikátna malá hlava kefky, ktorá uľahčuje čistenie nových a malých stoličiek. Jej rukoväť je anatomicky prispôsobená malej ruke a je vyrobená z nekĺzavého materiálu so zarážkou pre palec, čo zjednodušuje manipuláciu s touto kefkou.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Druh

Druh kefky Detská

Typ

Typ Manuální

Štetiny

Tvrdosť štetín Soft

Materiál

Materiál kefky Plast

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Vhodné od

Vhodné od 6 rokov
Kód:  ZUB143
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7610108043583
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09