Obnoviť stránku

ELMEX Caries Protection 400 ml

4,9 161 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,59 €

ELMEX Caries Protection 400 ml

Kvalitná ústna voda značky Elmex bola vyvinutá špičkovými švajčiarskymi vedcami pre optimálnu prevenciu proti zubnému kazu. Táto jedinečná ústna voda obsahuje aminfluorid, ktorý vytvára ochrannú vrstvu na obnažený zubný krčok. Pri pravidelnom používaní eliminuje vznik začínajúcich zubných kazov. Vďakaaminfluoridom bude zubná sklovina ešte odolnejšia. Dodržujte ústnu hygienu s vodou Elmex Protection, ktorá pozitívne ovplyvňuje tvorbu zubných kazov.

Kľúčové vlastnosti

  • Chráni pred vznikom zubných kazov
  • Neobsahuje alkohol
  • Zbavuje sa začínajúcich zubných kazov
  • Prispieva k odolnosti zubnej skloviny


Ide o ideálny doplnok každodennej zubnej starostlivosti.Ústnu vodu aplikujte minimálne jedenkrát denne 30 sekúnd. Vodu nepregĺgajte, ale vypľúvajte. Po vypláchnutí zostane v ústach príjemná vôňa. V predaji je vo výhodnom 400 ml balení. Odhaľte svoj úsmev.

Zloženie

Aqua, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aróma, Olaflur, Glycerín, Sodium Benzoate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Saccharín, Sodium Fluoride, Sodium Anisate. Contains: Olaflur a Sodium Fluoride, Total Fluoride content: 250 ppm

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Vlastnosti Proti zubnému kazu, Bez alkoholu

Objem

Objem 400 ml
Kód:  ZUB138
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7610108006878
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04