Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ekologické pracie prostriedky AlzaEco

AlzaEco pozadie

Po dlhých mesiacoch testovania a hľadania máme konečne pocit, že sme našli to najlepšie pre nás aj pre našich zákazníkov. Zoznámte sa so značkou AlzaEco, značkou kvalitných produktov mysliacou na budúcnosť našu aj našich detí. Viac informácií

Český výrobok

Český
výrobok

Netestované na zvieratách

Netestované
na zvieratách

Šetrný k peňaženke

Šetrný
k peňaženke

Šetrný k prírode

Šetrný
k prírode

Recyklujeme a oddeľujeme

Recyklujeme
a oddeľujeme

Dermatologicky testované

Dermatologicky
testované

Pracie prášky – AlzaEco

Ekologické pracie prášky AlzaEco boli vytvorené s maximálnym ohľadom na životné prostredie. Obsahujú až 96 % prírodných látok a dosahujú skvelé výsledky v starostlivosti o biele aj farebné prádlo, ktorému poskytujú komplexnú ochranu. Tento český výrobok v ekologickom obale šetrí ako prírodu, tak vašu peňaženku. Pre svoje jemné zloženie je vhodný aj do domácich čističiek a septikov.

Pracie prášky
Pracie prášky – AlzaEco

Pracie gély – AlzaEco

AlzaEco pracie gély dodávané v ekologických obaloch zaistia dokonalý výsledok pri praní bielej aj farebnej bielizne. Podľa dermatologických testov sú gély vyhovujúce aj na ručné pranie a variant Sensitive poskytne jemnú starostlivosť detskej bielizni. Vďaka svojmu zloženiu, ktoré tvorí až z 92 % čisto prírodných zložiek, je tento český výrobok vhodný do domácich čističiek a septikov.

Pracie gély
Pracie gély – AlzaEco

Aviváže – AlzaEco

Aviváže AlzaEco vás nadchnú jemnými prírodnými vôňami, ktoré dokonale prevonia aj zmäkčia vašu bielizeň. Svojim zložením aj obalom sú šetrné k prírode, nie sú testované na zvieratách a sú dermatologicky testované. Vašej bielizni doprajete prvotriednu starostlivosť s minimálnou ekologickou záťažou, navyše je tento nový český výrobok vhodný na použitie so septikami a domácimi čističkami.

Aviváže
Aviváže – AlzaEco

Dlhodobá snaha Alzy ísť ruka v ruke so životným prostredí vyústila v projekt, na ktorého výsledky sme právom hrdí. Naším cieľom bolo vytvoriť kvalitný ekologický produkt s vysokým podielom prírodných látok, ktorý bude svojim zložením maximálne šetrný k prírode. A aby sme našu pôvodnú myšlienku doviedli k dokonalosti, rozhodli sme sa tieto produkty ponúkať v moderných ekologických obaloch, Bag-in-boxoch, ktoré predstavujú minimálnu záťaž pre životné prostredie a sú ľahko recyklovateľné. Používaním produktov so značkou AlzaEco tak aktívne podporujete ochranu životného prostredia.

Testovací team AlzaEco
Náš AlzaEco team
Zelený bod

Zelený bod

Ide o ochrannú známku, ktorá hovorí, že za obal produktu nesúci toto logo bol uhradený finančný príspevok organizácii zaisťujúci spätný odber a využitie obalového odpadu.

Životné prostredie

Životné prostredie

Produkty AlzaEco boli vytvorené v súlade s prírodou a ich používaním jednoznačne podporujete životné prostredie. Nie je to skvelé?

Nízkohustotný polyetylén

Polyetylén

Súčasťou je nízkohustotný polyetylén, ktorý môžete vložiť do žltého kontajnera určeného na plasty. Všetko je tak možné ľahko recyklovať.

Lepenka

Lepenka

Obal pracieho prášku AlzaEco Universal tvorí lepenka, ktorú je možné jednoducho triediť vložením do modrého kontajnera určeného na papier.

Spresniť parametre
36 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08