Obnoviť stránku

DOVE Original - Krémová tableta na umývanie, 4× 90 g

4,9 113 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,30 €

DOVE Original - Krémová tableta na umývanie, 4× 90 g

Doprajte pokožke krémovým mydlom značky Dove tú najjemnejšiu starostlivosť. Každú z mydlových tabliet tvorí 1/4 hydratačný krém, ktorý na rozdiel od bežného mydla pokožku nevysušuje ani nedráždi a navyše ju šetrne zbavuje kožných šupiniek. Zachovaním jej prirodzenej hydratácie docielite aktiváciu kožných enzýmov, dodávajúcich pokožke pružnosť ajhladkosť. Tým eliminujete riziko vzniku vrások aoslníte svoj náprotivok mladistvou, zamatovo hebkou pokožkou bez náznaku nedokonalosti.

Balenie obsahuje: 
4 tablety po 90 g

Zloženie: 
Voda, Sodium lauroyl isethionate, Stearic acid, Sodium palmitate, Lauric acid, Sodium isethionate, Sodium stearate, Cocamidopropyl betaine, Sodium palm kernelate, Glycerin, Parfum, Sodium chloride, Zinc oxide, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium etidronate, Alumina, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Butylphenylmethylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 360 g (0,36 kg)

Typ

Konzistencia Tuhé mydlo

Určenie

Určenie Unisex

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá, Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez alkoholu, S neutrálnym pH

Hmotnosť

Hmotnosť 360 g
Kód:  SG023
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8720181481529
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04